Bejelentették a MudRunner folytatását, az Expeditions-t

A Focus Entertainment és a Saber Interactive ismét együttműködik, hogy új játékkal bővítsék a MudRunner franchise-t. Miután a MudRunner és a SnowRunner több mint 15 millió játékost gyűjtött össze egyszerre, a stúdió bejelentette az Expeditions: A MudRunner Game című játékot. A sorozat új darabja a franchise ikonikus off road élményeinek határait feszegeti majd a játékosok körében..

Az Expeditions játékban a játékosok könnyen felismerik majd a MudRunner élményt meghatározó elemeket - vadregényes terepeket, nehéz utakat és példátlan járművezetési fizikát -, miközben még tovább feszegetik a formulát, amely már évekkel ezelőtt is jól bevállt. Ahogy a mai bemutatkozó trailerben is látható, az Expeditions igazi kalandvágyat ébreszthet fel bennünk, ahol a játékosok az új, kütyükkel felszerelt járműveket és egy szakértő legénységet használva ismeretlen, gyönyörű tájakat fedezhetnek fel, miközben lélegzetelállító nevezetességeket is megcsodálhatnak.

"Ismét nagy örömünkre szolgál, hogy együtt dolgozhatunk a Saberrel, hosszú távú partnereinkkel, akikkel együtt alkottuk meg és hoztuk el a játékosoknak a MudRunnert és a SnowRunnert" - mondta John Bert, a Focus Entertainment ügyvezető igazgatója. "Izgatottan várjuk, hogy felfedjük a játékosok előtt e sikeres franchise új belépőjét, amely profitál a Saber csapatának az évek kemény munkája során összegyűjtött tapasztalataiból és a Focus szakértelméből, hogy kritikai sikerre ösztönözze azt"."

"A Saber Interactive feszegeti a MudRunner-élmény határait, egy új kalandot alkotva, amely a franchise ikonikus terep-kihívásait innovatív high-tech kütyükkel ötvözi. Ez nem csak a környezet meghódításáról szól, hanem a felfedezésről, az innovációról és az ismeretlenbe való merészkedésről" - mondta Tim Willits, a Saber COO-ja. "Mélyen elkötelezettek vagyunk amellett, hogy hűek maradjunk ahhoz, ami a MudRunnert különlegessé teszi, miközben folyamatosan bővítjük és gazdagítjuk a játékmenetet. Akár a sáros ösvények veteránja vagy, akár egy kíváncsi újonc, aki készen áll a vadonra, a MudRunner franchise legújabb darabja páratlan élményt ígér majd."

Újabb Régebbi