Joker 2 - Harley Quinn szerepében forgatási képeken Lady Gaga


Új fotók érkeztek Todd Phillips várva várt Joker 2 filmforgatásáról.

Az internet kollektíven összeomlott, amikor bejelentették, hogy a popikon Lady Gaga - aki frissen az "Csillag születik" és a "Gucci ház" című filmekben való filmes szereplése után - csatlakozik a "Joker" folytatásához Harley Quinn szerepében. Az első "Joker" elsöprő sikert aratott a DC számára, hiszen több mint 1 milliárd dollárt hozott a kasszáknál, annak ellenére, hogy a film nem volt fiatalkorúaknak  besorolva. A film több Oscar-díjat is nyert, köztük a legjobb főszereplő díját söpörte be (Joaquin Phoenix). Bár kétségesnek tűnt, hogy Phillips és Phoenix visszatérnek a folytatáshoz, a film forgatása azonban 2022 december elején kezdetét vette. 

A folytatás cselekményéről egyelőre kevés részletet tudunk, bár megerősítették, hogy a film műfaja musical lesz, és valószínűleg ezért is csábították el Laday Gagát Harley szerepére. A forgatás jelenleg New Yorkban és a New Jersey állambeli Newarkban zajlik, ahol Gagát teljesen felöltözve látták Quinn jelmezében. 

A Polygon jóvoltából, több forgatási fotó is készült Lady Gagáról Harley Quinn jelmezében. A sztár jelmeze nagyjából olyan, mint amit a közönség egy Quinn-jelmeztől elvárna, egészen az élénkpiros blézertől a gyémántmintás ingig.

Quinnt rendőrök kíséretében láthatjuk a fotókon. Jokerhez hasonlóan Quinn is elég népszerűnek tűnik ebben a DC univerzumban, hiszen az egyik képen rajongók tömege gyűlik össze körülötte. Az egyik járókelő még egy táblát is tart, amin részben az áll: "Gyere hozzám".

A többszörös hiphopsztárnőt nemrég jelölték Oscar-díjra a legjobb dal kategóriában, a Top Gun: Maverick című daláért. Nagy valószínűséggel a Joker 2 is meghozza majd az Oscar jelöléseket a sztárpárosnak, beleértve Phoenix zseniális alakítását.

Összes oldalmegjelenítés