Brie Larson elárulta, miért félt csatlakozni az MCU-hoz

Brie Larson a 2019-es Marvel Kapitány című filmben Carol Danvers szerepét alakította, aki nemrég nyíltan beszélt arról, hogy milyen félelmei, illetve aggodalmai voltak, amikor a Marvel Cinematic Universe-hez csatlakozott. 

A Harper's Bazaarnak adott interjújában a színésznő megosztotta aggodalmait azzal kapcsolatban, hogy a sztárság milyen hatással van saját magára, és hogy hogyan képes normális életet élni mind ezek mellett. Larson félt, hogy a híres színészettel járó követelmények elveszik tőle azt a hobbi lehetőséget, hogy többek között múzeumba, színházba és koncertekre járjon. Erősen megkérdőjelezte azt a világot, amelyben olyan döntéseket kell hoznia, amik befolyásolják a szabad életét, illetve a hobbiját.

"Féltem attól, hogy mi fog történni velem. Azt gondoltam: 'Milyen világ ez, ahol művészként ilyen döntéseket kell meghoznom?'

Larson szerepelt az első olyan szóló női szuperhős filmben az MCU-ban Marvel Kapitány szerepében, aki hatalmas erővel rendelkezett. Az Anna Boden és Ryan Fleck által rendezett Marvel Kapitány kasszasiker lett, világszerte több mint 1,1 milliárd dolláros bevételt hozott. Larson alakította a fentebb már említett Carol Danvers-t, az amerikai légierő egykori pilótáját, aki később hatalmas erejű (női) szuperhőssé válik, miután egy idegen technológiával összetalálkozik. A filmet természetesen a legtöbb néző és kritikus is jól fogadta, annak előnyére, hogy dicsérték, valamint kiemelték a feminista témáit és a nők erőteljes szerepekben való megjelenítése miatt.

Brie Larson kisasszony legújabb MCU filmje a Marvels lesz. A mozifilmben három erőteljes női hős látható majd, melynek témája az identitás és az önfelfedezés körül zajlik. Brie Larson a feltörekvő sztárral, Iman Vellanival - aki a Disney+ minisorozatban Ms. Marvelként nyújtott alakításával aratott kritikai elismerést - és Teyonah Parrisszel (Monica Rambeau) fog összeállni. Annak ellenére, hogy a Ms. Marvel nem gyűjtött rekord nézőszámot a Disney streaming platformján, meglehetősen sikerült jelentős hatást gyakorolnia az MCU lora-jára, valamint a kellemes fogadtatásra, amivel kritikai elismerést kapott, beleértve a lenyűgöző 98%-os friss értékelést a Rotten Tomatoes-on. Larson egyébként azt is megjegyezte, hogy Vellani előtt hatalmas jövő áll, már ami az mozi ipart illeti...

"Iman a jövő, ő a tökéletes Ms. Marvel és a leghihetetlenebb ember és munkatárs. Annyira izgatott vagyok a sikerei miatt, és nagyon várom, hogy mit fog kezdeni az életével, mert bármit megtehet, amit csak akar. Ő az egyik kedvenc emberem ezen a földön."

Reméljük nem úgy hangzik, mintha Larson szeretne megválni az MCU-tól, mindazon által, hogy tudjon élni hobbijainak.

A The Marvels megjelenésének csúszásának egyik oka a Disney+ streaming szolgáltatón futó Secret Invasion című sorozatának késésével függ össze. A sorozat, amelyben Nick Fury szerepel, várhatóan szorosan kapcsolódik majd a Marvels filmhez.

Összes oldalmegjelenítés