Hírnév- és frakciórendszer jelenhet meg a Warzone DMZ módjában

Hamarosan a botok lesznek a legjobb barátaink? A későbbiek során lehetséges, hogy a mesterséges intelligencia a mi oldalunkon áll a DMZ-ben? Na, "viccet" félre téve, meglehetősen érdekes információkra tettünk szert, köszönhetően a Task Force Leakers 141 csapatának.

A Season 2 Reloaded frissítés számos újdonságot hozott a Warzone 2 és a Modern Warfare 2 játékba, és a DMZ rajongók számára is sok minden változott március 15-e óta, pl. az elesett bajtársaink feltámasztásakor, újraélesztésekor már nem nézhetünk körbe.

A meglehetősen ismeretlen CoD-szivárogtató. a "Task Force Leakers 141" érdekes új információkat tett közzé a Twitteren a DMZ mód lehetséges változásával kapcsolatban. Állításuk szerint a jövőben lehetővé válna, hogy az egyes frakciókkal speciális szerződéseket, küldetéseket és questeket ("Barter Contracts") irányíthassunk, s ezzel frakcióként speciális hírnevet építsünk. A találgatás szerint, ha elég hírnevet szereztünk a négy frakció valamelyikénél, akkor az AI katonáik barátságosak lesznek velünk szemben, és nem fognak többé támadni minket.

Ez a hírnév- és bizalmi rendszer lehetővé teszi majd azt is, hogy különleges jutalmakat, fegyvereket, kiegészítőket vásároljunk a frakcióállomásokon az adott meccs erejéig, amelyek frakcióktól függően eltérőek lesznek majd. Feltételezhető, hogy ha egy frakciónál hírnévpontokat szerzünk, akkor a többi három frakciónál csökken ugyanezen hírnevünk. De az is lehet, hogy külön-külön fogja mérni az XP csíkot a frakció előrehaladásoknál a rendszer.

Ha a kiszivárogtatási információk igaznak bizonyulnak majd, az talán jobban felélesztheti a hosszú távú motivációt a játékosok részéről, a Warzone DMZ módja iránt.

A felmérés és tapasztalat alapján jelenleg kevés az ösztönzés, hogy tartósan játsszák ezt a módot. Bár jelenleg a matchmaking-re nem lehet panasz, perceken belül talál meccset. Bár érkezett egy kis könnyítés a DMZ-ben, hála a rajongóknak, ugyanis a Season 2 Reloaded frissítéssel mérhetetlenül egyszerűbbé vált a 21-es épülethez való hozzáférés (raid).

EGY OSZTAGBAN LEGALÁBB EGY JÁTÉKOSNAK RENDELKEZNIE KELL EGY 21-ES ÉPÜLET HOZZÁFÉRÉSI KÁRTYÁVAL A LELTÁRÁBAN, HOGY ELÉRHETŐ LEGYEN A BESZIVÁRGÁS. - hivatalos Patch infó

Hosszútávon elképzelhetőek lennének olyan küldetések is, amelyekben botokkal dolgozhatunk együtt, vagy akár toborozhatjuk, illetve irányíthatjuk őket más frakciók bázisainak lerohanására. Ez egy elképesztően izgalmas features lenne a DMZ módon belül.

Az új játékmechanika és a kiszíváragtatott információk esetleges bevezetésére legkorábban a Season 3-ban vagy a Season 3 Reloadedben számíthatunk, amely várhatóan április 12-én indul el.

Összes oldalmegjelenítés