Disney+: Owen Wilson elkotyogta, mikor debütálhat a Loki második évada

Úgy tűnik, Owen Wilson még nagyobb hangsúlyt adott a közelmúltban felröppent pletykáknak, miszerint idén csak nagyon kevés MCU-sorozat kerül fel a Disney+-ra. Egy nemrégi jelentés szerint a több MCU-sorozat helyett - amelyek 2023-ban érkeztek volna - csak a Secret Invasion és a Loki 2. évada kerül garantáltan streamingre. Míg a Secret Invasion-nak még mindig nincs megjelenési dátuma, addig Wilson úr arról adott tájékoztatást, hogy Loki sorozat leghamarabbi visszatérése valószínűleg csak idén ősszel fog összejönni.

Az Entertainment Tonightnak nyilatkozva, Wilsont a váratlan szerepléséről faggatták, melyben a Hangyaember és a Darázs: Quantumania utójelenetében tért vissza Mobius szerepében. A post-credit cameo jelenetben Tom Hiddleston Lokija is szerepel, valamint Jonathan Majors Kang egyik változata.

"Azt hiszem, van egyfajta kis felvételünk Tom Hiddlestonról, rólam és Jonathan Majorsról a Loki második évada kapcsán, és úgy gondolom, az nyár végén vagy szeptemberben fog megjelenni a streaming platformon".

A Loki második évadának premierjét a Disney+ potenciálisan még egy picit hátrébb tolta a menetrendben, és úgy tűnik, hogy megvétózta azt az ötletet, hogy bármely más nagy MCU-sorozat még az idén felkerüljön a Disney+-ra. Bob Iger visszatérése is lassíthatja a 2023-as MCU sorozatok lassan beinduló vetítésüket.

A Loki első évada lényegében az első nagy lépés volt a Multiverzum Saga felé, a fináléban pedig láthattuk Jonathan Majors-t Kang egyik változataként, akit a színész zseniálisan alakított. Az évadzáróban Kang látszólag az idő "jóindulatú" őrzője volt, hiszen biztosította, hogy a "szent idővonal" lineáris maradjon, és megakadályozta a multiverzum káoszi elszabadulását. Miután Sylvie megöli Majors karakterét, ezután Loki hirtelen egy megváltozott világban találja magát, ahol Kang, a Hódító látszólag nagy szerepet játszhat..

Ezt a fordulatot követi majd a második évad, amikor Loki és az Owen Wilson által alakított Mobius megjelenik, hogy Kang egy másik, egy Victor Timely névű változatának felkutatására induljanak. Ezt láthatjuk a Hangyaember és a Darázs utójelenetében: Loki és Mobius felkutatták Timelyt, és készen állnak arra, hogy megakadályozzák, hogy Kang számos változatainak felbujtója legyen, amely most térdre kényszerítheti az egész MCU világát.

A Loki második évada idén ősszel várható, kizárólag a Disney+ streaming platformon.

Összes oldalmegjelenítés