Marvel's Avengers - Vége a támogatásnak, ingyenes lesz a Piactér

A Crystal Dynamics csapata bejelentette, hogy befejezték a Marvel's Avengers játék fejlesztését. A hír két és fél évvel a játék 2020 őszi, 2020-as megjelenése után érkezett. Ez idő alatt a Marvel's Avengers fejlesztőcsapata 12 játszható hőst (köztük a PlayStation-exkluzív Pókembert), egy teljes, Wakandában játszódó kiegészítést, valamint, több, a karakterekre összpontosító exkluzív hadműveletet és számos kisebb tartalmat adott ki.

A 2022. november 30-án érkezett 2.7-es frissítés, a Winter Soldierrel és a Cloning Lab Omega-szintű fenyegetéssel egészítette ki a Marvel's Avengers utolsó új tartalmát. A Crystal Dynamics egy utolsó cím frissítést tervez, a 2.8-as verziót, amely 2023. március 31-én fog megérkezni minden platformra. Ez a frissítés nem fog új tartalmat hozzáadni (beleértve a további kozmetikumok hiányát). Ehelyett utolsó egyensúlyi frissítéseket fog szállítani, és kikapcsolja a fizetős kozmetikai piacot.

Amint ez a frissítés megérkezik, a krediteket nem lehet majd megvásárolni, és a játékosok fiókjaiban megmaradt összes kreditet játékbeli erőforrásokra, például egységekre, fragmentumokra, frissítőmodulokra, polichoronokra és DNS-kulcsokra alakíthatják át. A piactér bezárása következtében a játék összes piactéri, kihíváskártya- és küldeménykozmetikai tartalma ingyenessé válik minden játékos számára. Ez azt jelenti, hogy március 31-től kezdve minden, ezekből a forrásokból származó ruházat, takedown, emotek és névtábla ingyenes lesz.

A Marvel's Avengers hivatalos támogatása szeptember 30-án teljesen megszűnik. Ezt követően az egyjátékos és a többjátékos mód továbbra is játszható lesz, de a Crystal Dynamics valószínűleg nem fog foglalkozni a játékkal kapcsolatos hibák kijavításával. 

A Marvel's Avengers a médiától és a szaksajtótól közepes kritikákat kapott a megjelenéskor, ezek közül sokan az egyjátékos tartalmat dicsérték. Azonban az ismétlődő többjátékos részek és kihívások az endgame módban, a rengeteg mikrotranzakció és a fejlesztőcsapat lassúsága sok rajongót elkedvetlenített a címtől. Ezért is van az, hogy PC-n örülhetünk, ha legalább ezren összejövünk egy endgame összecsapásra.

Újabb Régebbi