Escape From Tarkov - Feloldották a média zárlatot


Mától bárki megoszthatja élményeit a média bármelyik csatornáján!

Az Escape From Tarkov készítői ezidáig csak bizonyos embereknek engedélyezte, hogy videókat készíthessen a játékról, mivel sok dolog még nem volt funkcionális, ez idáig. A mai naptól a Battlestate Games feloldotta az NDA zárlatot a játékukról, így bárki közzétehet bármilyen videót bárhol (YouTube, Vimeo, stb.), illetve streamelhetik is az EFT-t, ha esetleg ahhoz támad kedve a tulajoknak.

Jelenleg a játék még zárt alfában van, ami még messze áll a végleges verziótól, de már most bátran mondható a játékra, hogy el lehet vele lenni egy jó pár órát. A játék lényege a portyázás, illetve a túlélés lesz, tehát egy survival sandbox stílusú játékot kell elképzelnetek. Az egész körökre lesz osztva, ami annyit takar, hogy egy meccs indulásakor (ami időre megy) a feladatunk, hogy a hátrahagyott értékes tárgyakat kijuttassuk a zónán kívülre, amit minden pályán fix helyeken találhatunk meg, több ponton is. A kijuttatott fegyvereket, tárgyakat eladhatjuk a zónán kívüli tradereknél. Ez eddig kicsit monotonnak hangzik, viszont ahhoz, hogy a többi zónába eljussunk későbbiekben, fejlesztenünk kell a felszereléseinket (pl. komolyabb gázmaszk, vegyvédelmi ruha, vagy bármi más).

Végleges megjelenési dátumról nem tudni semmit egyelőre, se arról, hogy mikortól lesz zárt, illetve nyílt bétába, de addig is itt egy alfa gameplay trailer a játékról (régi videó, de nagyban hasonlít a jelenlegi verzióhoz):

Összes oldalmegjelenítés