Pinball FX2 - Megjelentek az új Bethesda témájú asztalok



Flipperezzünk Doom, Fallout és Skyrim asztalon...

Azt hiszem méltán nevezhetjük a jelenkori flipper szimulátor készítők királyának a magyar fejlesztőcsapatot a Zen Studiost, akik továbbra sem tudnak a babérjaikon ücsörögni. A csapatot eddig is a minőségi flipper asztalok gyártásáról ismerhettük, melyre tanúbizonyságot az ingyenes Pinball FX 2 játékukhoz legyártott számos egyedi asztal szolgálnak.

Ezúttal egy újabb nagyobb témakör feldolgozása helyett kreatív elméjüket a Bethesda játékainak flipperesítésére állították rá és megalkották számunkra a Bethesda Pinball csomagot, melynek keretein belül Doom, Fallout és Skyrim témájú asztalokon tudjuk majd milliószámra gyűjteni a pontokat. Mind a három asztal egyébként mind hangzásban, mind kinézetben és még élményszintben is mesterien átemeli az említett három játék esszenciáját. 

A megjelenés mellé tovább kaptunk még egy kedvcsináló videót, melyen mindhárom asztal bemutatásra kerül. A Bethesda Pinball csomag Steamen, Windows 10-en a store-ban, Xbox 360-on, Xbox one-on, PS3-on, PS4-en, PS vitán már megvásárolható és pár napon belül az IOS és az Androidra is beszerezhetőek lesznek.


Összes oldalmegjelenítés