Ghost Recon Wildlands - Vázolva a játék fő célja



Ez lesz a négy fős csapat feladata...

Az Ubisoft újra meg akarja mutatni, hogy értenek ők a sandboxhoz. Ezúttal ezt egy modern shooter játékban és egy soha nem látott méretű helyszínen akarják bebizonyítani számunkra. A Ghost Recon Wildlands alapkoncepciója is nagyon ambíciózus és most egy videó keretében tulajdonképpen vázolják is ezt számunkra a fejlesztők.

A következő Mission Briefing videóban gyakorlatilag azon információk nagy része benne van, amit a játékról tudni érdemes. A hatalmas szabadon bejárható területen egy drog kartell felszámolása lesz a feladatunk. Gyakorlatilag bármilyen sorrendben elvégezhetjük a feladatot, bármilyen eszköz igénybe vehető, bármilyen jármű magunkhoz vehető, viszont fontos megjegyezni, hogy csak magunkra számíthatunk majd, illetve a csapatunkra. Leghűségesebb támogatóink a képzetlen és rosszul felszerelt felkelők lesznek, akiknek a segítségére szükségünk is lesz ha fel akarjuk venni a versenyt a kartell magánhadseregével, még akkor is ha embereink egytől egytől vérbeli és profi katonák.

A Ghost Recon Wildlands tervezett megjelenése 2016. március 17-e, mely jeles napon a kartell felszámolását PC-nken, Playstation 4-ünkén vagy akár Xbox one-unkon is megkezdhetjük majd.


Összes oldalmegjelenítés