Battleborn - Téli frissítés

Új frissítés érkezik, PS4 Pro tulajoknak és új játékosoknak kedvezve...


A Battleborn ugyan bukásnak néz ki a pénztáraknál, a Gearbox szent fogadalmat tett, hogy nem hagyja elsüllyedni a játékát, és új hősökkel, játékmodokkal, frissítésekkel és sztori DLC-kkel fogja megajándékozni a hűséges rajongóikat. Nagyon jó hozzáállás, és a játékosok oldaláról is legalább ennyi szeretetet érdemelne a Battleborn, ugyanis az eladások ellenére egy igazán klassz játék lett.

A 2K a télen valamikor ki fog adni egy nagy frissítést, mely a PS4 Pro felhasználóknak fogja megadni a 4K felbontás opciót.

Ezen felül jön egy Draft Mode a játékba, pár balanszolás, finomítás a grafikus motoron (mely még mindig úgy eszi a procit, mintha muszáj lenne), és végezetül eltörli a játszható karakterekre vonatkozó korlátozást. Ez azt jelenti, hogy mind a 25 alap karakter instant elérhető lesz, nem kell megvenni, vagy a sztori során feloldani. Botok ellen kipróbálhatjuk bármelyiküket, így az új játékosoknak sokkal de sokkal több lehetősége lesz érvényesülni a játékban! Megjegyzem ez a még hűséges öreg motorosoknak is jó hír lehet, én speciel örülök neki (régóta fáj a fogam egy-két hősre).

Reméljük, hogy ezek a fejlesztések és változtatások életben tartják a Battlebornt, mely egy tényleg remek, igazi 2K minőségű játék! Valószínűleg az Overwatch vágta földhöz szerencsétlent, pedig rengeteg munka van benne, a sztori érdekes, izgalmas és NAGYON vicces, de még a multiplayer részére is azt mondom, hogy a Battleborn felettébb szórakoztató játék.

Összes oldalmegjelenítés