Space Hulk: Deathwing csúszik a megjelenés



Egy héttel később jelenik meg a játék...

A Space Hulk. Deathwing egy nagyon ígéretes akár kooperatív módban játszható Warhammer 40 000 világban játszódó csapat alapú játék lesz, mely a Streum On Studio berkein belül és a Focus Home Interactive kiadásában látja meg a napvilágot.

A legfrissebb információk alapján sajnos még nem a napokba, hanem némileg csúsztatva egy héttel később azaz december 14-én. A játék fejlesztője a kiadó nyilatkozata alapján a bétatesztek során felmerült technikai problémákat orvosolja, melyekből már számosat meg is oldottak a Streum szakemberei. A különböző javítások közt szerepel például a töltési idők rövidítése, a játék általános optimalizációja, némi javítgatás a menüben, hangzásbeli javítások és számos egyéb bugok kapcsán felmerülő javítás.

Részünkről csak üdvözölni tudjuk a döntést, melynek eredménye remélhetőleg egy bugoktól kevésbé szenvedő gördülékenyen startoló vérbeli Warhammer 40 000 világban játszódó FPS lehet.  A játék alapkoncepciója és az eddigi videók is eléggé ígéretesek így reméljük elegendő lesz ez a maradék egy hét a lehető legtöbb utómunka elvégzésére a Streum-os srácoknak.



Összes oldalmegjelenítés