Division lázban ég a gamer világ!


A 2013-ban az E3-on először debütáló játék sokak szívét megdobogtatta már első látomásra, és bemutatta, hogy a next-gen korszak tényleg kezdődni látszik...

Majd 3 év várakozás, több zárt és egy nyílt teszt kör után a játék holnap végre megjelenik, mind Xbox One-ra mind PS 4-re mind pedig PC-re.
PC-n az Nvidia támogatása mellett készült játék megjelenését maga a gpu gyártó sem volt rest egy friss és ropogós driverrel megünnepelni. Az új 364.47-es verzió viszont nem csak a Ubisoft siker várományosának hozta el a „Game Ready” titulust, hanem rögtön hozzácsapták a nem rég megjelent Ashes of the Singularity –t,  a hamarosan érkező Hitman-t és az új Need for Speed is már a rajtkor élvezheti az Nvidia teljes támogatását. Ami viszont nem csak egy címet érintő változtatás az a Vulkan Api támogatása. Bár e fronton ne várjunk hatalmas változást, ugyanis a múlt hónapot közepén már megkapott egy nagyobb támogatási csomagot. A jelenlegi változtatás már csak a Game Ready optimalizációt tartalmazza.

A Divisionnal kapcsolatosan pedig érdemes megjegyezni, hogy itt nálunk reggel 6-ra datálták a startot és aki a digitális verziót választotta már most kezdheti is a letöltést.

Összes oldalmegjelenítés