Technomancer - Nézzünk bele

 

Új trailer jelent meg a Spiders ígéretes, új RPG-jéről

Új, First Contact című gameplay trailerében hivatalosan is lerántotta a leplet a Spiders ötödik saját fejlesztésű RPG-jéről, a Technomancer-ről. Mozgás közben láthattuk a 2016 első negyedévére ígért, PC-re, Xbox One-ra és PS4-re egyaránt megjelenő szerepjáték harcrendszerét, amely három, különböző stílusra alapszik:

  • Harci bot: mozgékony, nagy hatótávolságú közelharci fegyver, mellyel egyszerre több ellenséget is sakkban tarthatsz
  • Kés és pisztoly: fürge és kiszámíthatatlan harcstílus, akrobatikus kitérőmozdulatokkal és veszélyes támadóerővel
  • Pajzs és buzogány: háríts, vagy pajzsoddal fogd fel az ütéseket, majd brutális erejű csapásaiddal zúzd szét ellenfeled!
Mindhárom küzdőstílus ereje tovább fokozható Technomancer képességeid segítségével. Elektromos töltéssel fokozd csapásaid erejét, közvetlenül sokkold és lökd hátra ellenségeid, vagy ha a finomabb megoldásokat kedveled, csapj le rájuk lesből, lopakodva.

A trailerben végigkövethetjük Zachariaht, amint felfedezi a Vörös Bolygó pusztaságait, városait és bazárait, mint például Noctist, amely az emberek marsi letelepedése óta az egyik legnagyobb településsé nőtte ki magát. A betelepítés óta eltelt több száz év alatt saját kultúrák, klánok és szuperhatalmak jelentek meg a Marson, így garantált a változatos környezet, és az egymással szemben álló felek közötti csetepaték során megtapasztalható, izgalmas harcok.

Azonban a harc nem minden; helyet kapott ugyanis a játékban egy, az ígéretek szerint igen kifinomult kraftolási rendszer is. Magunk rakhatjuk össze és fejleszthetjük a Mars harcias történelmét híven tükröző, megviselt, és többnyire rongyos ruházatokat, páncélzatokat, illetve esetenként az ütött-kopott, házi gyártmányú, de kétségtelenül igen hasznosnak bizonyuló fegyvereket.

Kapunk ezen felül egy képességfát is, melyben kismillió aktív és passzív harci képességet találunk meg, melyekre a szintlépések után költhetjük el vérrel és verítékkel megszerzett, értékes képességpontjainkat.

A fejlesztők ígérete szerint a legtöbb küldetést akár öt különböző módon is teljesíthetjük, valamint döntéseink aktívan fogják befolyásolni a játék végkimenetelét. Szőj romantikus kapcsolatokat kísérőiddel, rakd össze és vesd be saját fegyvereidet, harcolj, és fedezd fel a Marsot, ahogy eddig még sosem tehetted, 2016-ban, PC-n, Xbox-on és PlayStation-ön egyaránt.

First Contact trailer:

Összes oldalmegjelenítés