All-New All-Different: Steamen az új Marvel Heroes


A Marvel Heroes újabb nagy frissítése

Az All-new All-Different képregény indulásával a Marvel Heroes-nak is lépnie kellett és hát ez a lépés akár kettőnek is megfelelne. 2015-öt maguk mögött hagyva már 2016-ra koncentrálnak, és 2016-hoz hű dolgokat kell bemutatni, ezek pedig nem csak a csinos és menő kosztümök lesznek.

Többek között Steam Achievementeket, ugyanis a teljesítmények kihívásai mindenkit fellázítanak. És mivel az In-Game achievementeknek is nagy sikere volt, miért ne legyenek Steam-es achievementek is?

Dugd be a kontrollered, ezúttal nem csak billentyűvel, hanem a kontrollereddel is irányíthatod majd kedvenc hősödet, ha esetleg a billentyű kiosztás túl bonyolult, vagy a kontroller a te igazi fegyvered.

Az új kosztümök mellett új grafikai változás is végbe fog menni, ezt igen érdekes képekkel illusztrálták, amin az látható hogy néz ki egy-egy karakter a kezdeti Marvel Heroes-ban, és hogy fog majd kinézni a 2016-os decemberi frissítéskor:



Ha nagyon unatkoznál a mobok gyilkolgatásában, kipróbálhatod majd magadat különböző ligákban és kupákon, amik még több odafigyelést és komolyabb stratégiát igényelnek.

Az All-new All-Different skinek is bekerülnek a játékba, nem csak a képregényben néznek ki fantasztikusan a karakterek, itt is:

Végül a MAC tulajdonosok is fellélegezhetnek, az évekig tartó béta verziót innentől maguk mögött hagyhatják és teljes egészében élvezhetik a játék minden örömét.

Összes oldalmegjelenítés