Hard West - Késik a körökre osztott, vadnyugati lövölde

 

 November 18 az új, hivatalos megjelenési dátum

A CreativeForge Games bejelentette: hivatalosan november 18.-ára tolódik a Hard West megjelenési dátuma. Ezt azzal indokolták, hogy biztosak akarnak lenni benne, hogy az utolsó simítások és finomhangolások megtörténnek, és a játék tökéletesen befejezett állapotban jut el a játékosokhoz.

Kacper Szymczak vezető dizájner így nyilatkozott:
"Egy játék fejlesztése során mindig megvan rá az esély, hogy egyik pillanatról a másikra megváltoznak a viszonyok. A nemrég közzé tett megjelenési dátum ellenére időközben több lehetséges pontra derült fény, ahol javítani tudnánk a játékon. Bár ezeket a foltozgatásokat ki tudnánk adni egy patch formájában a megjelenés után, a játékosaink tudják, mi erről a véleményünk. Kizárólag tökéletesen kész, és kiforrott állapotú játékot adunk ki a kezünk közül. A Hard West összetettsége és története kétségkívül sokakat meglep majd. A játék döntések és következmények bonyolult hálóját tartalmazza, és a plusz időt arra fogjuk áldozni, hogy ez a rendszer hibátlanul és kifogástalanul működjön."

A játékkal korábban már foglalkoztunk egy rövid cikkben, ezt itt olvashatjátok. Ezen felül immár elérhető egy gameplay videó is, amit alább meg is tekinthettek.


Összes oldalmegjelenítés