Gamescom 2015 - World of Warcraft: Legion bejelentés

Lesz itt minden...

A tegnapi nap folyamán a Blizzard a World of Warcraft Gamescom-konferencián bejelentette a játék legújabb kiegészítőjét, amely a Legion alcímet kapta. Az új kiegben ismét visszatér a Lángoló Légió (Burning Legion), amely erősebb, mint valaha így a játékosoknak fel kell kötniük azt a bizonyos alsóneműt, ha vissza akarják verni őket.

Ahogy eddig is, úgy ez az expanzió is rengeteg újdonságot hoz a játékmenetbe. A szintkorlát már 110 lesz, megjelenik az ún. artifact rendszer, amely segítségével legendás hősök fegyvereit készíthetjük el és fejleszthetjük tovább, ráadásul ezek a tárgyak saját fejlődési fát is kapnak.

Ezeken kívül megújul a honor rendszer, valamint megjelennek a class order hall-ok is, azonban a legfontosabb újdonságokat mégis az új terület, Broken Isles és az új karakterosztály, a Demon Hunter jelentik. Természetesen új dungeonokat (Hall of Valor, Black Rook Hold, Vault of the Wardens, Eye of Azshara, Darkheart Thicket, Neltharion’s Lair, Helheim, Suramar City, Violet Hold), és raideket (The Emerald Nightmare - 7 boss, Surumar Palace - 10 boss) is kapunk, így elmondhatjuk, hogy lesz mivel foglalatoskodnunk a jövőben.

A kiegészítő még nem kapott megjelenési dátumot, azonban a hivatalos oldalon máris lehet jelentkezni a bétatesztre, ami valamikor idén indul majd.

Összes oldalmegjelenítés