A Warner Brothers felfüggesztette a PC-s Batman: Arkham Knight értékesítését

Ilyen sem nagyon volt még...

A Batman: Arkham Knight kiadója a Warner Bros. bejelentette, hogy felfüggeszti a játék PC-s eladását, a játék portjának széleskörű kritikája miatt.


"Szeretnénk bocsánatot kérni azoktól, akiknek teljesítménybeli problémái vannak a Batman: Arkham Knight-tal PC-n. Nagyon komolyan vesszük a problémát és éppen ezért úgy döntöttünk, hogy felfüggesztjük a PC-s verzió eladását, amíg megoldjuk ezeket a problémákat és megfelel a minőségi elvárásoknak. Nagyra értékeljük a vásárlóinkat és miközben jelentős számú játékos élvezi a játékot PC-n, minden meg akarunk tenni, hogy mindenki számára javítsunk az élményen.

Köszönjük azoknak, akik már értékes visszajelzésekkel láttak el bennünket. Folyamatosan figyeljüük a hivatalos Batman: Arkham Knight és a Steam fórumokat, ahogyan a bejelentett hibákat is (support.wbgames.com). Ha megvásároltad a játékot és nem vagy elégedett az élménnyel, akkor a türelmedet kérjük, hogy megoldjuk a problémákat. Ha szükséges, akkor visszatérítést is kérhetsz a help.steampowered.com oldalon vagy annál a viszonteladónál, ahol vásároltad a játékot.

A Batman: Arkham Knight rajongói folyamatosan támogatták a frencsájzt, míg elérte jelenlegi sikerét és mindenkinek meg szeretnénk köszönni a türelmét, amíg leszállítjuk a játék frissített változatát PC-re, hogy mindenki élvezhesse a Batman: Arkham sorozat utolsó fejezetét, ahogy azt mi elképzeltük.

A játék azóta eltűnt a Steamről és a fenti nyilatkozat került a helyére.

Összes oldalmegjelenítés