A Steam közössége nincs oda a Batman: Arkham Knight PC-s változatáért



Nagy a népharag...


A PC-s közösség lázong a Batman: Arkham Knight portja miatt, ami nem mindenkinek fut úgy, ahogy azt az ember elvárná. Erre bizony rátett egy lapáttal az is, hogy a Warner a megjelenés előtt egy nappal megváltoztatta annak gépigényét. (igaz ez csak az AMD felhasználókat érintette kellemetlenül) Ahová csak néz az ember, lépten nyomon elégedetlen játékosokba botlik és a többség negatív kritikákkal ostorozza a játék adatlapját:







A fenti két játékos a játék rossz optimalizációjára panaszkodik, amely meglehetősen instabil a játék egyes részeinél. Ezt tovább tetézi a gyárilag beállított 30 FPS korlát is, amit habár fel lehet oldani némi trükközéssel, a minőségi javulást nem nagyon okoz.


Mások számára a hiányzó DLC okozott csalódást.

Az elmúlt napokban mind az Nvidia, mind az AMD kiadta a legfrissebb driverét, ami a játék jobb futtatását hivatott lehetővé tenni, de CODA, az Arkham közösségi menedzsere mindenkit megnyugtatott, hogy a PC-s változatért felelős csapat, az Iron Galaxy már bőszen dolgozik a problémák elhárításán. Reméljük mihamarabb sikerül megoldani a gondokat, és mindenki problémáktól mentesen vághat neki a bőregér utolsó kalandjának!




Összes oldalmegjelenítés