Kiszivárgott az új NFS megjelenési dátuma

Még várnunk kell rá...

A mai napon az Xbox Store véletlenül felrakta az új Need for Speed részleteit, amit gyorsan le is szedett, de akkor már túl késő volt. Már láttunk mindent. beleértve a november 3-i megjelenési dátumot is.


Néhány Reddites felhasználó kiszúrta az oldalt és gyorsan készített is róla egy képet, mielőtt eltűnt volna.

Az új részt múlt héten jelentették be és már azt is tudjuk, hogy ugyanaz a grafikus motor fogja hajtani, mint a Star Wars: Battlefrontot. Továbbá, ha a fentebb látható adatok valósak, akkor a november 3-i megjelenési dátuma is hozzáadható azon dolgokhoz, amiket tudunk róla.

Úgy tűnik, hogy az új rész 5 különféle játékmódot fog tartalmazni, "Speed, Style, Build, Crew és Outlaw" és egy kitalált nyugati parti városban, Ventura Bay-ben fog játszódni.

"Fedezz fel egy éjszakai, autós kultúrájú nyílt világot, amiről sosem tudtad, hogy létezik. Ventura Bay a városi játszótered, ahol minden életre kel a kikötőtől, a kanyonokon át az élő városig, miközben alszol."

Az új Need for Speed rész PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, nagy valószínűséggel november 3-án. Ennél több információt, hacsak megint nem történik valami baki, már nem fogunk megtudni az idei E3-ig.

Összes oldalmegjelenítés