A SEGA számos játékot le fog venni a mobiljáték katalógusáról

Azt nem mondták, hogy mit...

A SEGA a hétvégén bejelentette, hogy számos játékot vissza fog vonni a mobiljátékai közül. 

A SEGA blogon megjelent bejegyzés szerint a vállalat áttekintette játékai listáját és úgy döntött, hogy sokuk nem felel meg vállalat követelményeinek.

"Elkötelezettek vagyunk afelé, hogy szórakoztató és magas minőségű mobiljátékokat készítsünk és rajongóink igényeit szem előtt tartva úgy döntöttünk, hogy bejelentjük számos játékunk levételét a katalógusunkról. Fontos számunkra, hogy biztosítsuk, hogy minden rajongónknak, platformtól vagy operációs rendszertől függetlenül nagyszerű játékélményben legyen része."

"Ennek eredményeképpen el fogjuk távolítani ezeket a címeket az App Store-ból, a Google Play Store-ból, a Samsung App Store-ból és az Amazon App Store-ból a következő hetekben. Miközben jelenleg nem nevezzük meg ezeket a címeket, jobb esetben ezek visszatérhetnek egy frissített formában."

Akik már megvásárolták ezeket a címeket, továbbra is képesek lesznek játszani velük. Mindegyik továbbra is elérhető lesz a megvásárolt applikációk között a rendszereket és bármikor újra le lehet őket tölteni, mindaddig míg a játék kompatibilis lesz az újonnan megjelenő telefonos operációs rendszerekkel és hardverekkel. 

A bejegyzés egyetlen játékot sem jelöl meg, hogy melyek lesznek eltávolítva az online boltokból.

Összes oldalmegjelenítés