Nyereményjáték - League of Legends

Egy apró kis nyereményjáték, League of Legends cuccokért...


Kedves Olvasók!

A Lolfoglalás rendezvény utórengéseként, és a League of Legends cikkünk tiszteletére egy kis nyereményjátékra szeretnénk invitálni benneteket. 

Nincs más dolgotok, mint a Hungamer facebook oldalt és a League of Legends Tesztünket lájkolni, és megosztani, majd ezen cikk alatt jelezni részvételeteket egyetlen mondattal, ami lehetőleg valami kreatív és vicces komment legyen, ami kapcsolódik a LoL-hoz. 

A megosztók és lájkolók közül a legjobb egy mondatosokat kiválasztjuk, és közülük sorsoljuk ki a győzteseket. Igen, egy helyett két nyertes kerül majd ki közületek.

A nyeremény nem más, mint egy Mistery Gift


Hogy hős, vagy kinézet Giftet szeretne a nyertes, azt már ő maga fogja meghatározni. A nyereményjáték csütörtök éjfélig tart, a nyertes nevek pedig péntek délután kerülnek húzásra. A nyertesek nevét közzétesszük, privát üzenetben kérjük el a LoL profil nevüket, hogy átküldhessük nekik a nyereményt.

Tehát ne feledjétek: Hungamer oldalt lájkolni, League of Legends tesztet lájkolni és megosztani, írni egy kommentet, és várni péntekig. 

(Utóirat: Bár a nyereményjáték a tesztünkhöz kötődik, a nyereményjáték bejegyzés alatt osszátok meg velünk, hogy mi a véleményetek a játékról? Hogy tetszik? Szeretnétek e még ilyet?)

-Róka-

Összes oldalmegjelenítés