Jó hír a Wasteland 2 támogatóinak

Korai hozzáférés a Kickstarter kampányban résztvevőknek...
A kultikus Wasteland folytatásának - és nem utolsó sorban a Fallout ihletőjének - fejlesztője, az InXile elérkezettnek látta az időt, hogy elindítsa a játék béta tesztjét a Kickstarter kampány támogatói között. A Wasteland 2 már bő hat hónapja elérhető azoknak, akik elég nagy összeggel segítették a játék megszületését, de most az is magához szólíthatja a poszt-apokaliptikus stratégia-szerepjátékot, aki akár egy euróval is megtoldotta a fejlesztési keretet.

"Mostantól bármelyik támogató, aki nem nyert jogosultságot a Wasteland 2 digitális deluxe kiadásához, be tud jelentkezni a Ranger Center-be és a Donations menüpont alatt talál egy steam kulcsot a játék early access verziójához. A kulcsok nem válnak rögtön elérhetővé, így, ha a "hamarosan elérhető" feliratot látjátok, várjatok türelemmel, hamarosan elérhetővé válnak a kódok. A Wasteland 2 augusztus végi megjelenése után ez a béta verzió hivatalosan is a végleges produktummá fog válni."

Jelenleg nagyjából 25 óra játékidőt lehet kipréselni a béta verzióból, ami a korai beszámolók alapján az eredeti Wasteland és Fallout rajongók nedves álmait testesíti meg. Hajrá!

Összes oldalmegjelenítés