World War Z: Aftermath - ingyenesen jelenik meg ma a 'Battle of Arizona' frissítés

A World War Z: Aftermath játék legújabb, “Arizona csatája” nevű ingyenes frissítése ma debütál. Egy vadonatúj Horde Mode XL térkép vár rátok Phoenix szívében, valamint elérhetővé válik az új, prémium Desert Defenders Weapons Pack DLC is. A zombik elleni halálos harc ma veszi kezdetét. 

Az “Arizona csatája” frissítés minden World War Z: Aftermath játékos számára ingyenesen letölthető, köszönhetően a Saber Interactive fejlesztőinek, akik a Paramount Pictures híres filmjének hatására alkották meg ezt a kooperatív zombi lövöldözős játékot. A frissítés egy teljesen új térképet mutat be a Horde Mode XL-ben, amely egy elhagyatott katonai múzeumban, Phoenixben játszódik, és új szintre emeli a küzdelmet az élőholtak ellen.

A mai napon debütál az új Desert Defenders Weapons Pack is, egy prémium csomag, amely tartalmazza az új Kukri közelharcos fegyvert, ami nemcsak vág, hanem darabol is, továbbá négy új, sivatagi témájú, katonai minőségű fegyverfestést a DE50 pisztolyhoz, az 1877 SBL puska, a TMP5 SMG és az M500 sörétes puska számára. A Desert Defenders Weapons Pack €4.99 áron érhető el PlayStation5, PlayStation4, Xbox Series X|S, Xbox One és PC platformokon.

A mai “Arizona csatája” frissítés további ingyenes tartalmakkal is gazdagítja a játékot, amelyek az eredeti World War Z és World War Z: Aftermath tulajdonosok számára érhetőek el:

Új erősítő - Fejlesztő táskák: Fedezzétek fel az új Fejlesztő Táska erősítőket a PvE és Horde Mode térképeken, hogy létfontosságú előnyhöz jussatok a csata hevében! Felszerelkezhettek különféle bónuszokkal, beleértve a csapások egyedi növelését, a tölténykapacitás növelését és egy további felszerelési slotot.

Osztályváltás a Horde Mode és Horde Mode XL-ben: Mostantól egyszer válthatotok osztályt minden előkészítő hullám alatt, lehetőséget adva nektek, hogy szorult helyzetben gyorsan átállítsátok a taktikátokat!

Egyéni játékos portré keretek: Mutassátok meg teljesítményeiteket az új, testreszabható játékos portré keretekkel, amelyek a lobbikban és az eredményjelzőn jelennek meg.

A Saber következő generációs dinamikus Swarm Engine-je által hajtva, a World War Z: Aftermath lehetővé teszi, hogy egyedül vagy akár négy játékossal kooperatív módban játszhassatok, teljes crossplay támogatással PC és konzolok között. 

Újabb Régebbi