Once Human - Minden kincsesláda, sima láda és egyéb érdekesség teljes interaktív térképe

Az interaktív térképek új lehetőséget nyitnak meg a Starry Studio és a NetEase legújabb többjátékos túlélőjátékában, a Once Humanban. A hatalmas nyílt világ, amelyet egyszerre száz játékosnak kell felfedeznie, hat különleges régióval, számtalan érdekes ponttal, ládahelyszínekkel, nyilvános eseményekkel és egyebekkel várja a kalandorokat, hogy a Nalcott világában minden sarkon új felfedezésre bukkanjanak.

A nyílt világú játékok, mint a Once Human, varázsa éppen abban rejlik, hogy a játékosok saját tempójukban fedezhetik fel a világot, ahogy egyre mélyebbre merülnek az ismeretlenbe. Ugyanakkor megértjük azokat is, akiknek kevesebb idejük van a játékra, és akik számára frusztráló lehet egy-egy fontos craft alkatrész hiábavaló keresése.

Legyen szó időhiányról, vagy csak egy kis segítségről egy adott hely vagy tárgy megtalálásához, több hasznos interaktív térkép is elérhető online, amelyek útmutatást nyújtanak. 

A MapGenie és a DaOpa térképei egyaránt teljes körű betekintést nyújtanak a Once Human nyílt világába, számos ikonnal, amelyek jelzik a fontos ládák, ládák, fegyverkiegészítők, települések, teleportálók helyszíneit, és lehetőséget biztosítanak az ikonok kategóriánkénti be- és kikapcsolására a legends résznél. Mindkét térkép rendelkezik egy keresősávval, amely segít, ha egy adott nevű tárgyat keresünk, valamint intuitív kattintás-és-húzás vezérléssel és a nagyítás/kicsinyítés lehetőségével az egér görgőjével vagy a “+” és “-” gombokkal.

Általában a MapGenie térképét részesítjük előnyben, mivel az oldal simábban fut és sokkal letisztultabb, és finomabban állítható a nagyítása. A DaOpa térképe viszont tartalmazza az élelmiszerforrások helyszíneit is, amelyek a MapGenie térképén nem szerepelnek, így különösen hasznos lehet, ha farmot szeretnénk létrehozni. Végülis mindkét térkép kiváló, és idővel tovább fejlődnek, ahogy a játékosok egyre többet fedeznek fel a játékban.

Még mindig azt javasoljuk, hogy először próbáljátok ki a Once Human-t külső segítség nélkül, mert a felfedezés öröme olyan élmény, amit csak egyszer élhettek át. Ha azonban kevés a szabadidőtök, vagy nehezen találtok meg valamit, akkor mindenképpen használjátok ki ezeket az interaktív térképeket. A jövőbeli Once Human szezonokban is nagy segítséget nyújthatnak, mivel gyorsan visszaszerezhetitek az évszakos törlések miatt elvesztett erőforrásokat.

Újabb Régebbi