Szerezd meg a The First Descendant exkluzív Twitch-drops jutalmait stream nézéssel július 29-ig

A The First Descendant játék rajongói most Twitch Drops segítségével szerezhetnek ingyenes, exkluzív jutalmakat. Az ingyenes looter-shooter videojáték hódító útjára indult a világban, legyen szó kontrolleres vagy egér-billentyűzet kombinációs irányításról, vagy a Twitch-féle streaming platformokról. Ez a free-to-play, online kooperatív zsákmányszerző lövöldözős játék remek kezdettel indult, és a játékosok extra ajándékokat szerezhetnek a játék megjelenésekor nyújtott támogatásukért. 

Korlátozott ideig a The First Descendant streamjeinek Twitchen történő megtekintésével exkluzív játékbeli tárgyakhoz juthatsz.

A hivatalos Twitch Drops program keretében megszervezett esemény során a The First Descendant zsákmányod megszerzése olyan egyszerű, mint más játékosok meccseinek megtekintése. Ez ingyenes, és jelenleg akár öt jutalmat is hozzáadhatsz a The First Descendant fiókodhoz. 

A The First Descendant Twitch Drops július 2-től július 29-ig, 2024-ig 1:00-kor ET idő szerint lesznek elérhetők.

Mielőtt részletesen kifejtenénk, hogyan szerezheted meg a The First Descendant Twitch Drops-ot, nézzük meg, mit szerezhetsz. Összesen a Nexon és a Twitch öt jutalmat kínál azoknak a felhasználóknak, akik a The First Descendant partnered Twitch streamjeit nézik. Négy díj kozmetikai jellegű, míg az egyik a játékbeli pénznem, amelyet fegyverek és "Leszármazottak" fejlesztésére, kutatási küldetésekre és egyebekre használnak.

Íme a teljes lista a The First Descendant Twitch Drops-ról, beleértve, hogy mennyi ideig kell nézned, hogy megszerezd őket:

  • “Finom Pizza” Mellkas Kiegészítő — Nézd15 percig, hogy megszerezd ezt a kozmetikai mellkas-páncél kiegészítőt, amelyet bármely Leszármazottal használhatsz
  • 15 000 Arany & 1 500 Kuiper Darab — Nézd 30 percig, hogy megszerezd ezt a játékbeli pénznemet. Az aranyat számos célra használják, mint például új felszerelés vásárlása, meglévő felszerelés fejlesztése, új Leszármazottak és felszerelés kutatása. Eközben a Kuiper Darabokat a fegyverek és a Leszármazott Modulok fejlesztésére használják
  • “Borús” Emote — Nézd 60 percig, hogy megszerezd ezt a komor és szomorkás kozmetikai emote-ot, amelyet bármely Leszármazottal használhatsz
  • “Twitch Szín” Festékek — Nézd 90 percig, hogy megszerezd ezt a kozmetikai festék készletet, amelyet bármely Leszármazott színeinek megváltoztatására használhatsz
  • “Röntgen” Hát Kiegészítő — Nézd 120 percig, hogy megszerezd ezt a kozmetikai hát kiegészítőt, amelyet bármely Leszármazottal használhatsz

Ahogy nézed a partnered The First Descendant streamjeit, rendszeres értesítéseket fogsz kapni, ahogy megszerzed a Twitch Drops-aidat. Nézd meg részletes útmutatónkat arról, hogyan állítsd be a cross-playt és a keresztmentést a The First Descendant-ban. Lehet, hogy azt gondolod, “Csak néznem kell néhány Twitch streamet!” de ez egy kicsit bonyolultabb annál. Mielőtt elkezdenéd nézni a streamereket, ahogy élvezik a The First Descendant játékot, először meg kell győződnöd arról, hogy a Nexon és a Twitch fiókjaid össze vannak-e kötve. 

A Nexon fiók lehetővé teszi a cross-playr és segíti a keresztmentést a The First Descendant számára, tehát nagyon fontos, ha törődsz a fejlődésed megőrzésével a platformok között vagy azzal, hogy a barátaiddal játszhass, bárhol is vannak.

Ha még nincs Nexon fiókod, ingyen létrehozhatsz egyet. De figyelmeztetlek, ha Google vagy Facebook fiókkal jelentkezel be a Nexonba, nem tudsz más fiókokat, mint a Twitch, Xbox vagy Steam összekapcsolni. Győződj meg róla, hogy új fiókot hozol létre a saját email címeddel és egyedi jelszóval.

Újabb Régebbi