Pókember hálójával meghódítja a Marvel Rivals játékot

A Marvel Rivals, amely egy Overwatch stílusú ingyenesen játszható játék lesz, mindenki kedvenc szuperhőseivel, izgalommal tölti el a játékosokat. A megjelenés előtti időszakban a fejlesztők folyamatosan adnak ízelítőt a játékban szereplő karakterekből és hősökből. Bár néhány karakter hiányát érzik a rajongók, de számos kiváló hőst már msot bemutattak.

A legfrissebb hírek szerint a Pókember karaktere kapott egy bemutató trailert, aki minden bizonnyal a játék egyik legnépszerűbb figurája lesz, köszönhetően a hős már meglévő népszerűségének.

A zárt bétateszt július 23-án veszi kezdetét, ami már csak pár hét múlva lesz, és a kiválasztott játékosok már bele is kezdhetnek a játékba. A játék megjelenése is közelgőben van.

Pókember története a megszokott módon alakul: egy radioaktív pók csípése adja meg Peter Parkernek azokat a képességeket, amelyekkel a világot megmentheti, így válik ő a "barátságos és közkedvelt Pókemberré".

A Marvel Rivals játék megjelenése különösen izgalmas, tekintettel arra, hogy a Marvel’s Avengers nem aratott hatalmas sikert a megjelenésekor a streameken. Most azonban a Marvel Rivals-szal egy új lehetőség kínálkozik. Az ingyenesen játszható játék hamarosan globálisan elérhetővé válik.

Újabb Régebbi