Overwatch 2: Transformers együttműködés közeleg

Az Overwatch 2 legújabb Transformers együttműködése nem csupán a játékosok számára kínál izgalmas újdonságokat, hanem a Blizzard Korea vezető koncepciótervezője, Bobby Kim számára is gyermekkori álmok megvalósulását jelenti. “Ez a projekt olyan, mint a legmenőbb ajándék, amit gyermekkori énemnek adhatok,” mondja Kim egy sajtóközleményben, miközben emlékei felidézik azokat az időket, amikor még minden autót Transformersnek képzelt el az utcákon.

Az együttműködés keretében néhány Overwatch hős ikonikus Autobotokká és egy Decepticonná alakul át. A tank hősök közül Reinhardt Optimus Prime, Ramattra pedig Megatron formáját ölti magára, míg a DPS hős Bastion Bumblebee-ként, a támogató hős Illari pedig Arcee-ként tűnik fel. Az előzetes alapján a harc kissé egyoldalúnak tűnik, hiszen Reinhardt, Illari és Bastion együtt szállnak szembe Ramattrával.

Kim és csapattársa, Ana Martínez, az Overwatch 2 karakter technikai művésze, lelkesen mesél arról, milyen élmény volt a Transformers világát az Overwatch 2-be álmodni. Martínez külön kiemeli a Bumblebee Bastion bőr készítésének kihívásait és azt, hogy mennyire elégedett a végeredménnyel.

A játékosok számára ez az együttműködés nem csak új kreatív bőröket jelent, hanem egy olyan élményt is, amelyet a fejlesztők maguk is régóta vártak. A Blizzard Korea Studio és az Overwatch 2 csapata büszkén mutatja be ezt a különleges crossovert, amely a játékot még izgalmasabbá és színesebbé teszi.

Újabb Régebbi