Last Epoch - Megannyi újdonságot hozott az első jelentős frissítés


Az Eleventh Hour Games csapata büszkén jelentette be, hogy a ‘Last Epoch’ játékuk legújabb frissítése, a ‘Harbingers of Ruin’, már elérhető a játékosok számára. Ez az első nagyobb frissítés, a 1.1-es ciklus, új tartalmakkal, kényelmi fejlesztésekkel és a közösség által javasolt változtatásokkal gazdagítja a népszerű akció-szerepjátékot.

A ‘Last Epoch’ 1.1-es ciklusa - ‘Harbingers of Ruin’ a mai napon, július 9-én érkezik, számos újdonságot hozva a játékba. A játékosok mostantól letölthetik a frissítést, és két különleges jutalmat - a Gloomfeather háziállatot és a Midsummer’s Dream hátizsák kozmetikát - szerezhetnek meg a Steam fiókok Twitch Drops-szal való összekapcsolásával.

A frissítés új ellenségeket, a Harbingers-eket, egy Nemezis rendszert új jutalmakért, és előrehaladást az új Forgotten Knights frakció rangjaiban vezet be. A játékosok végül szemtől szembe találkozhatnak Aborroth-tal, az új és félelmetes Pinnacle főellenséggel. Egy sokat kérdezett úgynevezett, Kerülő mozgást is hozzáad, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gyorsan kitérjenek az erőteljes támadások elől, valamint 30 új egyedi tárgyat is bevezet, amelyek Eterra szerte felfedezhetők, mint például a Harbinger’s Needle és a Glyph of Envy.


A 1.1-es ciklus kényelmi javításai közé tartozik egy új Blessings Stash, továbbfejlesztett Zsákmány szűrési lehetőségek, valamint Legendás Potenciál és Weaver’s Will szűrők, a Merchant’s Guild és a Circle of Fortune rangokban történő változások, a Monolith Idővonal keresési lehetősége, és még sok más.

Az Eleventh Hour Games folytatja szoros együttműködését a nemzetközi ‘Last Epoch’ közösséggel, több lokalizációs javítást hozva a 1.1-es ciklushoz, beleértve a japán nyelv teljes lokalizációs támogatását.

A ‘Last Epoch’ játékosainak érdemes figyelniük a közelgő Közösségi Eseményre, a ‘The Light Before The Dark’-ra, amely július 12-én veszi kezdetét.

A ‘Last Epoch’ egy izgalmas akció-szerepjáték, amelyet egy szenvedélyes szerepjáték-rajongókból álló csapat fejlesztett, és már több mint 1 millió példányban talált gazdára a Steam-en. A játék 15 mesteri osztályt kínál, ahol a játékosok veszélyes barlangokat fedeznek fel, legendás fegyvereket készítenek, epikus zsákmányokra vadásznak és harcolnak Eterra földjén és időin keresztül.

A ‘Last Epoch’ 1.1-es ciklusa - ‘Harbingers of Ruin’ már elérhető a Steam-en, július 9-től.
Újabb Régebbi