Mesélnek a Warhammer 40.000: Space Marine 2 fejlesztői

A Saber Interactive és a Focus Entertainment csapata nemrég egy különleges fejlesztői naplóval lepte meg a rajongókat, amelyben Clive Standen, Tim Willits és Oliver Hollis-Leick kreatív igazgató vezetésével betekintést nyújtanak a Warhammer 40,000: Space Marine 2 játék fejlesztésének kulisszái mögé. A videóban bemutatott új játékmenet képkockák csak fokozzák a várakozást a szeptember 9-én megjelenő harmadik személyű akciójáték iránt, amely PlayStation 5-ön, Xbox Series konzolokon és PC-n lesz elérhető.

A videóban Clive Standen, aki a játékban Titus hadnagyot alakítja, és a csapat többi tagja, az alkotóktól a fejlesztőkön át a teszter csapatig, megosztják elkötelezettségüket egy olyan játék létrehozására, amely méltó az előzményekhez, a rajongók elvárásaihoz és a Warhammer 41. évezred háborúinak grandiózus méretéhez. A Space Marine-ok brutális hatékonyságától kezdve a játék hatalmas környezetein át a Tyranid rajok mögött rejlő egyedi technológiáig minden részlet a Saber és a Focus Home többéves törekvésének csúcspontját képezi, mondja Tim Willits, a cég fő kreatív tisztje.

Az előrendelések már elérhetők PlayStation 5-ön, Xbox Series konzolokon, a Steamen, az Epic Games Store-ban és a részt vevő kiskereskedelmi üzletekben. A Focus Store exkluzív Gyűjtői Kiadásán túl, most három kiadás áll rendelkezésre előrendelésre: a Standard, az Arany és az Ultra Kiadás. Az Arany vagy Ultra Kiadás előrendelése kizárólagos hozzáférést biztosít a teljes játékhoz akár négy nappal a hivatalos megjelenés előtt.

Készülj fel a harcra, amikor a Warhammer 40,000: Space Marine 2 megjelenik 2024. szeptember 9-én PlayStation 5-ön, Xbox Series X|S-en és PC-n.

Újabb Régebbi