Egyre többen játszanak PC-n Red Dead Redemption 2. részével, ami köszönhető a Steam Summer Sale-nek is

A Rockstar Games nyílt világú western eposza, a Red Dead Redemption 2, ismét a Steam legkelendőbb játékai közé került, köszönhetően a platform Nyári Kiárusításának, amely az egyik legkedvezőbb árat kínálja a játék történetében. Mindössze 20 dollárért a játékosok akár több száz vagy ezer órányi játékidőt és jelentős értéket kapnak.

A Steam Nyári Kiárusítása jelentős változásokat hozott a legnépszerűbb játékok listáján. A Baldur’s Gate 3 például a 14. helyről a top háromba ugrott a valaha volt legalacsonyabb árának köszönhetően, míg az Elden Ring 30%-os kedvezménye és a frissen megjelent Shadow of the Erdtree DLC miatt a második helyre került, a folyamatosan népszerű Steam Deck mögött. Azonban a Red Dead Redemption 2 az egyik legnagyobb ugrást produkálta, nemcsak a top 100-ba tért vissza, hanem a top 10-be is bekerült.

A Steam hivatalos Legkelendőbbek listáján új bejegyzésként szereplő Red Dead Redemption 2 jelenleg a tizedik legtöbb bevételt termelő játék a platformon. Ez részben a 67%-os árcsökkentésnek köszönhető, amely a játékot 19,79 dolláros árra vitte le, közelítve a Steamen valaha volt legalacsonyabb árhoz, és nem messze a harmadik felek által rögzített legkedvezőbb áraktól.

A Rockstar jól ismert minőségének és a hatalmas, felfedezésre váró nyílt világnak köszönhetően nem meglepő, hogy a Red Dead Redemption 2 ismét az élen van.

Újabb Régebbi