Már a megjelenés napján támogatja a cross-playt a The First Descendant

A The First Descendant forradalmasítja a keresztplatformos játékot és az előrehaladás szinkronizálását, megnyitva az utat a zökkenőmentes és integrált játékélmény felé. A játéktervezés új horizontjait feszegetve, a The First Descendant lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy a különböző konzolok és számítógépek határait átlépve egyesüljenek a virtuális csatatéren. Ez a lenyűgöző, ingyenesen elérhető játék a kooperációra és a csapatdinamikára helyezi a hangsúlyt, ahol a játékosok egy négytagú elit egységként harcolnak az ellenséges seregek és a gigantikus főellenségek ellen.

A Nexon által gondosan megalkotott játékban a cross-platformos játék és az előrehaladás megosztása nem csupán egy ígéret – ez a valóság. A játékosok szabadon váltogathatnak a PC, Xbox és PlayStation platformok között, miközben folyamatosan építik, "buildelik" karaktereiket és fejlesztik képességeiket.

A The First Descendant platformjai között megtalálható a PC (Steam-en keresztül), Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 és PlayStation 5, így a játékosok széles választékot kapnak, hogy hol és hogyan merüljenek el ebben az epikus kalandban.

A karakterek sokszínűsége és egyedisége a játék egyik kulcsfontosságú eleme. A Nexon által közzétett videókon látható (nálunk is megtekinthetők a karakterbemutatók), hogy minden hős különleges képességekkel rendelkezik, amelyek alapvetően befolyásolják a játékmenetet és a csapatstratégiát. A játék producere, Beom-jun Lee szerint a The First Descendant nem csak hogy támogatja a keresztplatformos játékot és az előrehaladás szinkronizálását, de egy olyan közösségi élményt is nyújt, amely összehozza a barátokat a világ minden tájáról, és talán sosem fog "kihalni" a játékos bázis így.

Miközben az alapjáték ingyenesen hozzáférhető, a The First Descendant természetesen mikrotranzakciókat is kínál, amelyek jelenlegi egyensúlyát és hatását még vizsgálják. Reménykedünk abban, hogy ezek a tranzakciók nem befolyásolják a játék tisztességes versenyét, és nem eredményeznek egy “pay-to-win” modellt.

A The First Descendant ma délben fog debütálni, és azóta is folyamatosan bővíti a keresztplatformos játék és az előrehaladás szinkronizálásának határait, lehetővé téve a játékosok számára, hogy a támogatott platformok széles skáláján osztozzanak az élményen barátaikkal. 

Újabb Régebbi