Megjelent az Once Human

A NetEase Games büszkén jelentette be, hogy a Once Human, a várva várt posztapokaliptikus túlélőjáték, nemrégiben debütált PC-n. A természetfeletti többjátékos survivor kaland már elérhető a Steam és az Epic Games Store platformokon.

NetEase, Inc. online játékokra specializálódott divíziója, a NetEase Games, örömmel tudatja, hogy a sokak által méltán elismert, ingyenesen játszható posztapokaliptikus nyílt világú túlélőjáték, a Once Human, ma 14:00 PDT (22:00 BST, 23:00 CET) órakor került ki a videojátékos piacra. A Steamen az ötödik leginkább várt játékként számon tartott Starry Studio alkotása, a Lovecrafti ihletésű eposz, mostantól hivatalosan is elérhető PC-n a Steamen, az Epic Games Store-ban és a Once Human hivatalos weboldalán. 

A bejelentés a legutóbbi Steam Next Fest eseményt követi, ahol a Once Human a rendezvény legnépszerűbb demójává vált. A hivatalos megjelenéssel együtt a Once Human számos fontos frissítést is bevezet, új crossover eseményeket, történeteket, területeket és eltéréseket, valamint üdvözlő ajándékokat és jutalmakat kínál a játékosok számára.

A Once Human ingyenesen játszható, és egy izgalmas, posztapokaliptikus világba repíti a játékosokat, ahol másokkal együttműködve küzdenek a túlélésért és felfedik az állandó kozmikus invázió mögött rejlő igazságot. Építs szentélyeket, győzz le rettenetes ellenségeket, és fedezd fel, hogy mit jelent embernek lenni.

Egy rejtélyes földönkívüli anyag, a Stardust vagy nevezzük szimplán "csillagpornak" szennyezte be a Földet, a bolygó egy posztapokaliptikus állapotba került, és az élet, ahogy ismerjük, egy torz rémálommá alakult. Rajtunk, a Metákon áll, hogy alakítsuk az emberiség jövőjét, akár egyedül merészkedünk, akár szövetségeket kötünk a túlélő társainkkal.

Fedezzünk fel egy hatalmas nyílt világot, amely hemzseg a furcsa lényektől. Utunk során, hogy leleplezzük az apokaliptikus borzalmak mögötti igazságot, szabadon csatlakozhatunk más játékosokhoz, hogy szembenézzünk a ismeretlennel és kivédjük az ellenfeleket. Vedd részt heves csatákban, ahol a taktika, a csapatmunka és az ösztönök a győzelem kulcsai. Fedezzünk fel öt régiót, öt frakciót és ötvennél több típusú eltérést több mint száz erődben, ahogy áthaladunk a hatalmas nyílt világ területén.

A nyílt világú túlélő és a többjátékos elemek kombinálódnak a Once Humanban, ahol a világ akár 4000 játékost is képes támogatni. Minden játékos valós időben befolyásolhatja a játékvilágot, ahogy dönt, hogy szövetségeket köt vagy háborút indít más játékosok ellen.

Újabb Régebbi