A Dying Light 2 játékosai oda vannak az új Tower Raid játékmódért, de azért akad valós probléma is

A Dying Light 2 legújabb kiegészítése, a Tower Raid játékmód, heves vitákat váltott ki a közösségben. A Techland fejlesztői Twitteren fordultak a játékosokhoz, hogy megoszthassák tapasztalataikat a játékmóddal kapcsolatban. A játékosok többsége pozitívan értékelte az új kihívást, amely a VNC Tower küldetés által inspirált, és a cél egyszerű: elérni a torony tetejét és megszerezni a különleges zsákmányt.

A játékmód népszerűségét növeli, hogy a rajongók minden alkalommal más-más emelet kombinációkon keresztül haladhatnak, különböző akadályokkal és célokkal szembesülve. Különösen élvezik a változatos kihívásokat és a játékmenetet fokozó modifikátorokat, amelyek minden futtatás során más-más hatással bírnak.

Azonban nem mindenki elégedett. Sokan kritizálják, hogy a játékmód nem támogat egy alapvető mechanikát, ami minden többjátékos játékban elérhető (publikus meccskeresés), ami csalódást okoz és így teljesen jogosan csökkenti az érdeklődést a mód iránt. Ennek ellenére a zombiölők többsége pozitívan fogadta a Tower Raidet, és a közösség aktívan részt vesz a játékmód fejlesztésében jelenleg is, hogy részletes és megalapozott visszajelzéseket küldjenek a Techlandnek.

A zsákmány szempontjából jelentős lootot szerezhetnek, beleértve a Jai Hírnevért és Tokeneket, amelyeket új tárgyak vásárlására használhatnak, valamint egy Exotikus Fegyvert, amelyet a torony tetején található légiszállítmány tartalmaz. Néhány kiemelkedő Twitter-bejegyzés szerint a játékosok élvezik a játékmódot, és örülnek az új kihívásoknak és a játékmenet frissítésének. Különösen dicsérik a játékmód kooperatív aspektusát, és hogy milyen izgalmas a barátaikkal együtt harcolni a torony tetejéig.

Összességében a Tower Raid játékmód egy izgalmas újítás a Dying Light 2-ben, amely új lehetőségeket nyit meg a játékosok számára, és bár vannak kihívások, a közösség általános véleménye pozitív, viszont jelenleg nincsen online matchmaking funkciója, és ez sokaknak frusztrációt okoz, köztük jómagamnak is, mivel a legtöbb barátaimnak nincs meg a videojáték. A fejlesztők folyamatosan figyelik a visszajelzéseket, hogy a játékmódot a játékosok igényeihez igazítsák.

Újabb Régebbi