Már csak egy hónap a Deathbound megjelenésig

A Tate Multimedia és a Trialforge Studio büszkén jelentik be, hogy a Deathbound, a forradalmian új csoport-alapú Soulslike videojáték, augusztus 8-án debütál a PC, PlayStation 5 és Xbox Series X|S platformokon. A játék egyedülálló 4-hős csoportos rendszere lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az elesett harcosokkal szövetséget kötve szembeszálljanak a kegyetlen világban rejlő veszélyekkel.

A Deathbound egy olyan világban játszódik, ahol a Hit és a Tudomány összecsap, és a túléléshez elengedhetetlen a halállal való szembeszállás és a Ziêminal-lal való kapcsolódás. A dinamikus harcrendszer révén a játékosok képesek lesznek a karakterek között váltogatni, kihasználva minden egyes hős egyedi képességeit és harci technikáit.

A karakterek közötti interakciók és döntések jelentős hatással vannak a játékmenetre, különböző eredményeket és állapot-hatásokat generálva. A különböző hiedelmekkel rendelkező karakterek összehangolása erőteljes harci előnyöket vagy konfliktusokat eredményezhet, amelyek döntően befolyásolják a csaták kimenetelét.

A csapatmunka és az együttműködés kulcsfontosságú a ‘Deathbound’ világában, ahol a közös szinkronizációs mérő feltöltésével a játékosok ki tudnak bocsátani egy pusztító Morphstrike-ot, amely összegyűjti a csoport erejét a legyőzhetetlen ellenségek elleni harcban.

A brazil Trialforge Studio, egy kis, de ambiciózus csapat, amely a játék mögött áll, célja, hogy a ‘Deathbound’ magas minőségű élményt nyújtson a játékosoknak egy baráti, megfizethető áron, 29,99 USD / 29,99 EUR-ért. A stúdió már most hullámokat ver a brazil indie játékpiacán, és várakozással tekintenek a játék megjelenése elé.

Újabb Régebbi