Dragon Age: The Veilguard - Sajnos minden társkarakter biszexuális beállítottságú lesz

A Bioware legújabb bejelentése szerint a ‘Dragon Age’ sorozat legújabb része, a ‘The Veilguard’, minden eddiginél romantikusabb élményt ígér a játékosoknak. A GameInformer interjújában Corinne Busche, a játék rendezője elárulta, hogy a karakterek közötti kapcsolatok sokszínűsége és mélysége új szintre emeli a sorozatot.

A fejlesztők bejelentették, hogy a játék szereplői "pán-romantikusak", így a játékosok szabadon választhatják meg, kivel alakítanak ki szerelmi viszonyt. A romantikus szálak között akadnak forróbb és kínosabban bonyolódó viszonyok is, mindegyik egyedi “ízzel” bír.

Busche hozzátette: “A karakterek személyiségét a románcok kibontakozása során ismerhetjük meg igazán.” A játékban tehát nem csupán a harci képességek fejlesztése a lényeg, hanem a társakkal való interakciók és az együtt töltött idő is meghatározó lesz.

A ‘Dragon Age: The Veilguard’ több nehézségi szintet kínál majd, köztük a Mesélő és a Rémálom módot, utóbbi a játék elején választva végigkíséri a játékost, és már nem kapcsolható vissza könnyebb nehézségi fokozatra.. A Bioware friss bejelentése szerint a játék a ‘Dragon Age: Inquisition’ eseményei után tíz évvel, az ‘Ostagar-i csata’, vagyis a ‘Dragon Age: Origins’ kezdete után huszonkét évvel játszódik.

David Gaider, a franchise megalkotója, nyilvánosan is méltatta a közelgő részt, kiemelve annak sötétebb hangulatát és lenyűgöző környezetét. “A Minrathous terjedelmének látványa lenyűgöző. Bárcsak ezt megtehettük volna Kirkwall-nak vagy Val Royeaux-nak. Egyszerűen gyönyörű, eladja a szépséget és a hangulatot, nagyszerű munka” - mondta Gaider.

A ‘Dragon Age: The Veilguard’ ősszel érkezik PC-re és Xbox Series X/S konzolokra, a pontos megjelenési dátumot még nem erősítették meg, de nem kizárt a csúszás sem.

Újabb Régebbi