Dragon Age: The Veilguard - Transzmog lehetőségekkel

A BioWare legújabb RPG-je, a Dragon Age: The Veilguard, egy forradalmi újítással bővíti a játékélményt: a teljes körű felszerelés-transzmogrifikációval (a karakterek kinézetének, a skinének, a páncélzatának egyedi testre szabhatósága), amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy már a játék elején megtervezzék karakterük későbbi megjelenését, anélkül, hogy a a karakter tulajdonságainak a statisztikák növekednének. 

A Game Informernek adott interjúban Corinne Busche, a játék igazgatója elárulta, hogy a “robosztus” transzmog rendszer nem csak a főhősre, Rookra terjed ki, hanem az összes társra is.

Ez azt jelenti, hogy Rook és a csapat minden tagja bármilyen páncélban pompázhat, anélkül, hogy a statisztikák rovására menne. Legyen szó a Thedas-i nemesek eleganciájáról vagy egy fosztogató bandáról, a játékosok szabadon alakíthatják a csapatuk stílusát. Busche továbbá bejelentette, hogy a játék elején létrehozott Rook számára megtekinthetők lesznek a medium tartású játék páncélelemei, így a játékosok előre láthatják, hogyan fognak ezek a felszerelések a karakterükön mutatni a későbbiek során.

Fontos megjegyezni, hogy a felszerelések nagy része osztály- és karakterfüggő, így például egy Harcos nem viselhet Mágus felszerelést, és Rook sem öltözheti magára bizonyos társak, mint Bellara Lutara vagy Harding számára készült páncélokat.

A Dragon Age sorozat következő fejezete idén érkezik PC-re és a jelenlegi generációs konzolokra. A BioWare új RPG-jével töltött első benyomásainkért olvassa el a Dragon Age: The Veilguard teljes előzetesét.

Újabb Régebbi