Double Dragon Revive: A legendás harci saga modern köntösben érkezik

Az Arc System Works, a verekedősharci videojátékok mestere, új életet lehel a verekedős játékok ikonikus klasszikusába, a Double Dragon sorozatba. A Double Dragon Revive a híres '80-as évek arcade és NES korszakának esszenciáját ötvözi a legújabb technológiával, hogy egy 3D-s, látványos akció-élményt nyújtson a játékosoknak.

A Famitsu magazinban nemrégiben bemutatott játék a régi ismerősöknek nosztalgikus utazást, az új generációnak pedig friss és izgalmas kihívást kínál. A Double Dragon Revive 2025-ben fog megjelenni a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox és PC platformokon, így mindenki számára elérhető lesz a klasszikus ökölharc élménye.

A Steam adatlapja alapján a játék a következőket kínálja a rajongóknak:

Stílusos, megújult karakterdesign: A játéktermek aranykorának hősei modern 3D-s megjelenéssel térnek vissza, hogy újra szembeszálljanak a Lee testvérekkel és ellenfeleikkel.

Fejlesztett belt-scroll akció: Az egyszerű, mégis intuitív játékmenetet a modern kor igényeihez igazították, így a játékosok vízszintesen haladva küzdhetnek meg az ellenfelekkel, miközben a harci játékokban szerzett tapasztalatokat hasznosítják.

Stratégiai mélységű harcrendszer: A játék nem csupán a gyors reflexekre épít, hanem stratégiai gondolkodást is igényel. A játékosoknak meg kell ismerniük az ellenséges mintákat, ki kell használniuk a színpadokon található fegyvereket és a környezet adta lehetőségeket a győzelem érdekében.

A Double Dragon Revive ígéretes új fejezetnek ígérkezik a verekedős játékok történetében, amely újraértelmezi a klasszikus elemeket és modern köntösbe öltözteti azokat. A játék 2025-ös megjelenése már most izgalommal tölti el a közönséget, akik alig várják, hogy ismét a Lee testvérek bőrébe bújva harcolhassanak a gonosz erők ellen.

Újabb Régebbi