Black Desert Online: ‘War of the Roses’ csatájára készülj fel a 300v300-as összecsapásra

A magas szintű játékosok erős klánokban tömörülnek, hogy részt vegyenek a Black Desert Online epikus 300v300-as ‘War of the Roses’ csatájában, amely ma globálisan veszi kezdetét.

A dél-koreai fejlesztő és kiadó, a Pearl Abyss bejelentette, hogy a játék első új nagyszabású PvP csatája, a War of the Roses, ma indul el, az első globális verseny pedig vasárnap, július 14-én kerül megrendezésre. A hatalmas méretű konfliktus új harci szabályokat és taktikákat vezet be a magas szintű játékosok és klánok számára, beleértve a játékosvezetők különleges szerepeit, stratégiai ellenőrző pontokat és egy taktikai térképet, amely az eddig példátlan 600 fős létszámot kezelhetik.

A kalandorok erejüket próbálhatják ki a szárazföldön és a tengeren keresztül, meghódítva az ellenséges frakciókat és új fegyvereket használva legyőzve az erős Sanctum Őrzőket. Az új szezon számos változást hoz az előszezonból származó visszajelzések alapján, mint például az új kapitányi képességek, átdolgozott jutalmak és stratégiai elemek, amelyek lehetővé teszik a jelentősebb visszatéréseket.

A War of the Roses megnyeréséhez a kalandoroknak össze kell fogniuk, hogy megrohamozzák az ellenfél várát, legyőzzék az ellenkező parancsnokot és győzelmet hirdessenek. Az első frakció, amely ezt a bravúrt végrehajtja, a prestízs Rose koronával lesz díszítve, amely szimbolizálja az ő uralkodásukat a csatatéren.

A gyalogság zökkenőmentesen navigálhat a csatatéren, kézitusában támadhatja az ellenséges klánt, és uralhatja a háború területét a szentélyek megszállásával. A hadnagyok és parancsnokok hozzáférhetnek specializált vezérlőeszközökhöz és kommunikációs eszközökhöz egy valós idejű, felülnézeti térképpel, hogy manőverezhessék az szövetségeseket és kivitelezhessék a stratégiákat és ellentámadásokat.

A győzelem útja tele van teljesen új funkciókkal, a félelmetesen erős ostromhajók vezetésétől kezdve az új frakcióképességekig és tovább. Csak egy frakció kerülhet ki győztesen, bevésvén nevüket a Black Desert történelembe, mint a War of the Roses diadalmas győztesei.

Ebben a hatalmas konfliktusban a kalandoroknak együtt kell működniük az új stratégiai funkciók használatával, hogy előnyt szerezzenek ellenfeleikkel szemben. A funkciók közé tartozik:

Csatlakozz egy klánhoz vagy légy háborús hős: A játékosok csatlakozhatnak a háborúhoz, ha klánjuk megfelelően teljesít a Node és Conquest War csatákon, vagy egyénileg is lehet bérszolgálatra jelentkezni. Bármely játékos, akinek az AP és DP pontszáma (teljes felszerelési pontszám) legalább 700, jelentkezhet a War of the Roses csatájára.

Kapitányok és Hadnagyok: 

A klánvezetők felhatalmazhatnak egy Kapitányt és három támogató Hadnagyot. Ezek a vezetők irányítják a zászlóaljakat és kijelölhetnek számukra célokat és küldetéseket, jutalmakat biztosítva a teljesítésért.

Taktikai Térkép: 

A kapitányok és hadnagyok hozzáférhetnek egy felülnézeti térképhez, hogy nyomon követhessék a szövetségeseket, megoszthassák a látóterüket, és végrehajthassák a taktikai támadásokat.

Foglald el a Szentélyeket és állítsd fel a Terep parancsnokságot

Stratégiailag foglald el akár 20 szentélyt a kiterjedt csatatéren, hogy képessé válj a feltámadásra és passzív támadásra onnan, szerezz bónuszokat, és generálj háborús fegyvereket.

Frakció Képesség: 

A kapitányok kizárólagos hatalommal rendelkeznek, mint például egy zászlóalj teleportálása egy kiválasztott szentélyhez vagy szörnyek telepítése egy adott helyre, gyorsan és hatékonyan pusztítva az ellenfeleket.

Oldd fel az Ostrom Fegyvert: 

A “Spirit’s Altar” felfedezésével és aktiválásával a vezérlő frakció hozzáférést kap az Ősi Harci Szekerekhez, Ősi Troll-okhoz és elefántokhoz.

A War of the Roses minden résztvevője szemet gyönyörködtető mennyiségű játékon belüli pénzjutalmat szerezhet aktív részvételével a csatában. A győztes vezető klán és a harmadik légió, sőt még a vesztes klán is jelentős jutalmakat kap a csatatéren való részvételért.

Újabb Régebbi