Winter Burrow - bejelentés

A Pine Creek Games és a Noodlecake kiadó a videojáték-ipar legújabb üdvöskéjeként tárta a nagyközönség elé a Winter Burrow című játékát az Xbox Games Showcase eseményen, amit szinte mindenki nagyon jól fogadott, köztük mi is, a videogamers csapata. A játék egy varázslatos erdei túlélő kalandot ígér, melyben egy nagyvárosi egér hazatér, hogy helyreállítsa gyermekkori búvóhelyét. A játék 2025 elején debütál Xboxon, Game Passen és Steamen.

Ez a játék egy meghitt erdei túlélő élményt kínál, amelyben felfedezhetjük a környezetet, gyűjthetünk erőforrásokat, készíthetünk eszközöket, köthetünk meleg pulóvereket, süthetünk pitét és barátkozhatunk a helyi lakosokkal, miközben nagynénénk rejtélyes eltűnésén dolgozunk.

A Winter Burrow egy hangulatos megközelítés a túlélőjátékoknak, hiszen egy olyan túlélőjáték, amelyet a saját ritmusodban élvezhetsz. Alakítsd a karaktered a saját ízlésed szerint, díszítsd fel a búvóhelyed, és válassz egy olyan utat, amely a játékstílusodhoz illik. Ez a történet a te kezedben van, rajtad áll, hogyan meséled el.

Újabb Régebbi