Flintlock: The Siege of Dawn - bejelentés

A videojáték-rajongók figyelemmel kísérhetik a naptáraikat, mivel az A44 Games és a Kepler Interactive kiadó bejelentette, hogy a Flintlock: The Siege of Dawn, egy új souls-lite akció-RPG, világszerte július 18-án debütál Xbox Series X|S, PlayStation 5 és PC platformokon, a Steam és az Epic Games Store kínálatában. Az előrendelések már most elérhetők, és a játék a megjelenés napján a Games Pass része lesz.

A türelmetlen játékosok számára az A44 Games egy demót is kínál PC-re a Steamen keresztül, amely június 10-től lesz elérhető. A demó egy kis ízelítőt nyújt a Kian világából, amelyet már egy évtizede ostromolnak, és lehetőséget ad a játékosoknak, hogy csiszolják harci képességeiket és reflexeiket. Nor, a főhős, és Enki, a rejtélyes társa, az istenek elleni harcra készülnek, hogy megmentsék az emberiséget a világuralomra törő istenektől.

A játékban a Three Peaks területén kezdődik a kaland, ahol a játékosok megtanulják a fémfegyverek és puskák használatát, a védéseket, az ugrásokat és kitéréseket, miközben az istenek megölésére irányuló küldetésükön haladnak előre. A harcok ritmikusak, a csaták gyorsak és folyékonyak, a legjobb támadások pedig kombinációk összekapcsolásával érkeznek. Enki varázslatai új dimenziót nyitnak meg, lehetővé téve az ellenségek “alapozását”. A mágikus mérő minden ütéssel töltődik, és ha teljesen alapozott, a játékosok kritikus támadásokat indíthatnak, hogy leüssék a páncélt a keményebb ellenségekről vagy egyetlen pusztító ütéssel végezzenek velük. Minden találkozó ‘hírnevet’ szerez, amelyet a fegyverek és páncélok fejlesztésére, valamint új képességek feloldására lehet használni, amelyek három útvonal egyikéhez tartoznak - Puskapor, Mágia vagy Acél. A demóban a játékosok kipróbálhatják magukat a kihívást jelentő Possessed nehézségi módban is, ami ideális azok számára, akik nagyobb készségpróbát keresnek.

A fizikai Deluxe kiadás, amely az Xbox Series X|S és PlayStation 5 platformokra érkezik, a Maximum Games kínálatában lesz elérhető a kiválasztott kereskedőknél. Ez a kiadás tartalmazza a teljes játékot, a digitális filmzenét, a digitális művészeti könyvet és további DLC kozmetikai tartalmat Nor számára, beleértve a Bajnokok, Nemesi és Előörs Öltözeteket, valamint a Bajnokok Pisztolyát és Baltaát, és egy exkluzív kétoldalas borítót. A digitális Deluxe kiadás szintén tartalmazza a teljes játékot és további DLC kozmetikai tartalmat Nor számára. A Rammuha kompozíció az OST-ból már most meghallgatható.

A Flintlock: The Siege of Dawn július 18-án érkezik Xbox Series X|S-re, PlayStation 5-re és PC-re.

Újabb Régebbi