Steel Seed - bejelentés

A Storm in a Teacup fejlesztőstúdió és az ESDigital Games kiadó a legutóbbi PC Gaming Show keretében tárta a játékosok elé a Steel Seed című lopakodós akció-kalandjátékuk legújabb előzetesét. A 2024 végén megjelenő játék egy sötét sci-fi világba kalauzolja el a játékosokat, ahol az emberiség fennmaradása egy hajszálon függ, és a túlélés kulcsa egy ellenséges földalatti komplexum mélyén rejtőzik.

Az előzetes főhőse, Zoe és drón társa, KOBY kalandjait követve a játékosok betekintést nyerhetnek a létesítmény titokzatos mélységeibe, és megcsodálhatják a lenyűgöző környezetet, valamint a lélegzetelállító harci jeleneteket. A trailerben felbukkanó titokzatos ‘S4VI’ entitás szerepe még homályban marad, de kétségtelen, hogy kulcsfontosságú lesz Zoe küldetésében, amely során a létesítmény titkait próbálja megfejteni. A történetet Martin Korda, BAFTA-díjas író munkája teszi még mélyebbé és magával ragadóbbá.

A lopakodás művészetének alkalmazásával a játékosok észrevétlenül mozoghatnak a létesítmény ellenséges területein, elkerülve a robotok és őrök figyelmét. A dinamikus játékmenet során Zoe kiterjedt eszköztára és fegyverarzenálja áll a játékosok rendelkezésére, hogy saját stílusukban oldják meg a felmerülő kihívásokat. KOBY fejlesztéseivel új képességek nyílnak meg, míg a gyors tempójú harcok során a reflexek és a multitasking képességek próbára tétele vár a játékosokra.

A létesítmény minden szintje egyedi kihívásokkal várja Zoe-t és KOBY-t, akiknek parkour képességeiket kihasználva kell átvágniuk a földalatti komplexumot, hogy taktikai előnyhöz jussanak. KOBY Repülési Módja új perspektívát nyit meg, lehetővé téve a titkos területek felfedezését és az ellenséges pozíciók feltérképezését. A Steel Seed egyedülálló párost kínál Zoe és KOBY személyében, akik minden harcba új elemeket visznek be.

A Steel Seed fejlesztése a Storm in a Teacup keze alatt folyik, és az ESDigital Games gondozásában jelenik meg PC-re a Steam és az EGS, PlayStation 5 és Xbox Series X/S platformokon 2024 végén.

Újabb Régebbi