Globális gyorsinterjúval jelentkeztek a Gray Zone Warfare fejlesztői

A MADFINGER Games, a nemzetközi hírnévnek örvendő cseh független játékfejlesztő stúdió, büszkén jelenti be, hogy a Gray Zone Warfare című játékuk az első hónapban több mint 900 ezer alapverziót és további 475 ezer DLC bővített kiadást értékesített.

Ez a kiemelkedő teljesítmény mérföldkő a stúdió életében és megerősíti elkötelezettségünket a Gray Zone Warfare iránt, ígéretet téve a játék folyamatos fejlesztésére és tökéletesítésére.


#1 a Steam Globális Top Eladói listáján a 19. héten

Első PC-s játékunk piacra dobása felejthetetlen élmény volt számunkra. A Gray Zone Warfare sikerét egy 80 fős csapatként a toplisták élén ünnepelni hihetetlen megtiszteltetés. Hálás köszönetet szeretnénk mondani lenyűgöző közösségünknek a rendkívüli támogatásért. Továbbá köszönetet mondunk a sajtónak is, amelyek megosztották első benyomásaikat, útmutatókat készítettek, és így tovább. Köszönjük!


#3 a legnézettebb játékok között a Twitchen a megjelenés idején


Az együttműködés a tartalomkészítőkkel rendkívül inspiráló volt. A Twitch streamerek sokféle reakcióját és érzéseit láthattuk, és függetlenül attól, hogy a visszajelzésük pozitív vagy negatív volt, nagyra értékeltük a Gray Zone Warfare iránti érdeklődést. A megjelenés idején több mint 152 000 aktív Twitch nézővel a harmadik helyre kerültünk a legnézettebb játékok listáján, ami lenyűgöző eredmény.


Mi a következő lépés a GZW számára?


Egy hónappal, egy frissítéssel és négy hotfix-szel a hátunk mögött tudjuk, hogy még sok a teendő a GZW élmény javítása érdekében. Szorgalmasan dolgozunk a játék optimalizálásán, és a 2. frissítés már nem várat magára sokáig. Hamarosan bemutatjuk a közelgő nagy tartalomfrissítések útitervét. Maradjatok velünk!


A Gray Zone Warfare a mai napig töretlenül tőr felfelé az extraction-shooterek világában, amennyiben érdekel a játék, nyugodtan vegyétek meg Steamen keresztül.

Újabb Régebbi