Törölték a Warhammer 40.000: Space Marine 2 béta tesztelését

A Saber Interactive bejelentette, hogy a Warhammer 40,000: Space Marine 2 nyilvános béta tesztjét törölték, hogy a fejlesztőcsapat teljes mértékben a játék finomítására, csiszolására és a fennmaradó problémák javítására összpontosíthasson. A döntés hátterében az áll, hogy a stúdió a szeptember 9-i megjelenésre való felkészülést tartja elsődleges prioritásnak, és minden erőforrást erre kíván koncentrálni.

A béta tesztre jelentkezők számára a fejlesztők egy kis vigasztalást kínálnak: egy exkluzív Bolt Pisztoly skint kapnak, amely a játék megjelenésekor lesz elérhető. Ez a gesztus a csalódást keltő hírek ellensúlyozására szolgál, hiszen a béta teszt törlése sokak számára váratlan fordulatot jelentett.

A béta teszt regisztrációja eredetileg 2023 augusztusában nyílt meg, de a játék megjelenésének 2023-as téli időpontról 2024-es év második felére történő elhalasztása miatt a tervek módosultak. A fejlesztők a Steam közösségi platformon keresztül tájékoztatták a játékosokat a változásokról, hangsúlyozva, hogy a Space Marine 2 már majdnem kész állapotban van.

A közösség reakciói vegyesek a hírre. Néhány rajongó támogatja a döntést, hiszen a minőségi megjelenés biztosítása mindenek felett áll, míg mások aggodalmukat fejezik ki a nyilvános tesztelés hiánya miatt. A kritikus hangok szerint a béta teszt törlése aggasztó jel lehet, amely arra utalhat, hogy a játék nem felel meg a várakozásoknak, vagy hogy a megjelenéskor szerverproblémák merülhetnek fel.

A Saber Interactive azonban biztosítja a közönséget, hogy a cél a lehető legmagasabb minőségű játékélmény biztosítása. A stúdió elkötelezettségét mutatja, hogy a Space Marine 2 demója játszható lesz a július 4-7 között megrendezésre kerülő Fan Expo-n, Denverben. A Warhammer 40,000: Space Marine 2 várva várt teljes megjelenése 2024. szeptember 9-én lesz.

Újabb Régebbi