Striden - bejelentés

A 5 Fortress, egy független svéd fejlesztőcsapat, büszkén jelentette be, hogy legújabb akciójátékuk, a Striden, világpremierjét a 2024-es PC Gaming Show-n tartották. A játék, amely a hidegháborús korszakot idéző, lélegzetelállító többjátékos élményt ígér, holnap már kipróbálható lesz a Steam Next Fest keretében.

“A Striden bemutatása a PC Gaming Show-n egy álom valóra váltása” - mondta Johan Sundqvist, a 5 Fortress játékigazgatója. “Ez a kezdet csupán, hiszen a játék június 10-17. között mindenki számára hozzáférhető lesz, így a játékosok maguk is megtapasztalhatják a Striden izgalmait.”

A Striden egy olyan korban játszódik, amikor a telefonok még csak hívásokra szolgáltak és a falhoz voltak erősítve. A geopolitikai feszültségek hatására a Skandináv-félsziget romokban hever, mérgező gázok leple alatt. A túlélők számára nincs menekvés - ez a helyzet a reménytelenség és a kitartás közötti harc szinonimája.

A Striden egy adrenalinpumpáló többjátékos kaland, ahol a játékosok a konfliktus szívébe csöppennek. Felfegyverkezve a hadviselés széles fegyverarzenáljával, a játékosoknak meg kell küzdeniük az erőforrásokért, és ügyes manőverezéssel felül kell kerekedniük az ellenfeleken a túlélésért folytatott harcban.

A Striden minden egyes összecsapása próbatétel - az eszed, a képességeid és a túlélési ösztöneid mérik össze. Vajon te leszel a végső győztes a pusztítás közepette, vagy az ellenséges erők áldozatául esel? A döntés a te kezedben van ebben a kíméletlen világban, ahol még a jávorszarvasok is veszélyt jelenthetnek. A Striden egy igazi próbatétel, amely a stratégiai gondolkodást és a nyers elszántságot helyezi előtérbe.

Újabb Régebbi