Once Human - Közel a megjelenés

A NetEase Games bejelentette, hogy a Once Human című játékuk hivatalos megjelenése 2024. július 9-én lesz, amelyet a Summer Game Fest keretében erősítettek meg. A rajongók már előre letölthetik a Steam demót, amely különleges jutalmakat kínál azoknak, akik az első napon tesztelik.

A Once Human egy poszt-apokaliptikus világban játszódó, természetfeletti elemekkel átitatott, nyílt világú, többjátékos túlélőjáték, amely már most is óriási érdeklődést váltott ki a játékosok körében. A játékban a Deviants néven ismert, eldritch eredetű lények fenyegetik az emberiség fennmaradását, és a játékosoknak kell összefogniuk, hogy visszaszerezzék a civilizáció romjaitól ellepett földet.

A NetEase Games szerint a Once Human a Steam globális kívánságlistájának 10. helyén áll, és több mint 13 millió előregisztrációt gyűjtött világszerte, ami a játék iránti lelkesedést tükrözi. A játék hivatalos Discord közösségében már 400 000 aktív felhasználó van.

A Once Human világa első pillantásra ismerős lehet, de a Stardust nevű rejtélyes anyag hatására minden megváltozott, és a játékosok olyan területeket fedezhetnek fel, mint a Misty Swamp, a Depressed Gobi és a Frozen Snow Country, amelyek otthont adnak a legkülönfélébb szörnyeknek.

A játék lehetőséget ad, hogy saját ízlésünk szerint alakítsuk a játékélményt, legyen szó PvE küzdelmekről, PvP csatákról vagy free roam-ról. A Once Human hosszú távú frissítési terveket is tartalmaz, amelyek még több tartalmat ígérnek a jövőben.

A Once Human előzetese új tartalmakat is sejtet, beleértve egy háromfejű főnökszörnyet és a játékhoz később hozzáadandó új területeket. A játékfejlesztők arra ösztönzik a rajongókat, hogy töltsék le a demót, és próbálják ki a játékot a megjelenés napján, hogy megkapják az exkluzív Fizzy Pop jármű skint, valamint regisztráljanak előre, és csatlakozzanak a közösségi média különböző közösségeihez a legfrissebb hírekért.

Újabb Régebbi