Jelentős frissítést kapott az Eyes of War

A Good Mood Games fejlesztőcsapat bejelentette, hogy a középkori stratégiai játékuk, a Eyes of War, jelentős tartalomfrissítést kapott a Steam Korai Hozzáférés keretében. A játék, amely a valós idejű stratégiai elemeket ötvözi a harmadik személyű akciónézettel, a középkori Európa kegyetlen világába repíti a játékosokat. A frissítés új építési és karakteranimációkat, talajtextúrákat, valamint új épületeket és várat tartalmaz, továbbá a játékmotor és a felhasználói felület teljes HDRP átalakítását is magában foglalja.

A Eyes of War játékmenete lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megépítsék és megerősítsék váraikat, majd a csata hevében minden egyes egységet közvetlenül irányíthassanak. A fejlesztők szorosan együttműködnek a közösséggel, hogy a játék további fejlesztése során a játékosok visszajelzéseit is figyelembe vegyék, mivel early access program alatt fut a játék.

A Eyes of War tartalomfrissítésének megünneplésére a Good Mood Games egy új előzetest is közzétett, amely bemutatja a játék új mechanikáit és tartalmi elemeit. Emellett a csapat egy vadonatúj mozgóképes előzetest is megosztott, amely bevezeti a játékosokat a Eyes of War világába és hangulatába.

A Eyes of War két játékmódot kínál: a stratégiai módban a játékosok fejleszthetik váraikat és seregeiket, míg a karakter módban közvetlenül irányíthatják az egységeiket, így személyesen tapasztalhatják meg a csatákat. A játék támogatja a barátokkal vagy mesterséges intelligenciával folytatott versenyeket akár négy játékosig, és többféle játékmódot kínál, mint például az Aréna Játékmód.

A Eyes of War most elérhető a Steam Korai Hozzáférés keretében, és tartalmazza a legújabb tartalomfrissítéseket. 

A játék további fejlesztése során a Good Mood Games folyamatosan új tartalmakat, javításokat és minőségi frissítéseket fog hozzáadni, egészen a teljes V1.0 kiadásig. Demó is jelent meg belőle, így aki már nem bír magával, egészen nyugodtan kipróbálhatja.

Újabb Régebbi