Így építsd ki Greystonet a Predecessorban

Greystone, a Predecessor játékban, egy igazi harcos, aki nem ismer félelmet. Ő egy halhatatlan védő, aki kardjával és pajzsával a csatában állva, még a halál után is képes újjászületni és erősebben tér vissza a harcba1. Greystone egy nemesi családból származik, és az Ashlar herceg titulust viseli. A játékban az Offlane pozíciót tölti be, és kezdők számára is ajánlott karakternek számít.

A lore szerint Greystone egy olyan univerzumban találja magát, ahol az ősi erők és a modern technológia összecsapnak. Bár a játék nem ad részletes háttértörténetet arról, hogy pontosan hogyan került ebbe az univerzumba, a karakter képességei és a játékmenet alapján úgy tűnik, hogy ő egyfajta védelmező, aki a rend és a stabilitás fenntartásáért harcol. Az, hogy melyik oldalt támogatja, a játékos döntésén múlik, hiszen a Predecessor egy olyan MOBA játék, ahol a karakterek és a csapatok célja az ellenséges bázisok lerombolása és a győzelem megszerzése.

Greystone képességei között szerepel a Stoicism, ami lehetővé teszi számára, hogy visszaverje a következő beérkező alap támadást, valamint a Noble Strike, Assault The Gates, Make Way, és a Sacred Oath2. Az ő végső képessége, a Stone Forged Soul, egy olyan státuszba helyezi, ahol 2.5 másodpercig nem sebezhető, miközben gyógyul, és lassítja a közelben lévő ellenségeket, majd hatalmas erővel csap le, okozva kárt az ellenségeknek és maximálisra növelve a Stoicism képességét.

No, de hogyan is buildeljük Greystone-t? 

Az alábbi tipp nem számít holtbiztosnak, hiszen nagyban függ az ellenséges csapat fizikai és mágikus képességeiktől.

Greystonet általában Solo-ra szokták vinni a játékosok, de tulajdonképpen minden lane-n megállja a helyét, buildtől függően.

Greystone játék közbeni stratégiája a Predecessor játékban a következők szerint alakulhat:

Kezdeti Fázis: Greystone erős kezdő karakter, így az elején érdemes agresszívan játszani vele. Használd ki a Stoicism képességét, hogy visszaverd az alap támadásokat, és a Noble Strike-ot, hogy sebzést okozz az ellenségeknek és nem árt ha kezdő itemként van nálad egy Overlord vagy egy Stonewall. Utóbbi védelmi tárgy azért szükséges, ha netán kapnál a saját lane-dre egy Grux-ot vagy egy Crunchot vagy egy Zarust. Ha a Stonewall nálad van, szinte esélyük sincsen áttörni a védelmedet.

Középső Fázis: Ahogy haladsz a játékban, kezdj el minél több HP-t és védelmet építeni, hogy Greystone még nehezebben legyen legyőzhető. A Basilisk és a Echo-Earthshaker kiváló választás lehet a védelem és a támadás egyensúlyának megőrzésére.

Végső Fázis: A játék későbbi szakaszában Greystone képessége, a Stone Forged Soul, kulcsfontosságú lehet a csapat harcokban. Használd ezt a képességet, hogy újjászüless és meglepd az ellenséget a feltámadásod erejével, miközben van nálad egy Draconum vagy egy Salvation item.

Csapat Harcok: Greystone kiválóan alkalmas arra, hogy kezdeményezze a csapat harcokat. Ugorj be az ellenséges csapat közé az Assault The Gates képességgel, majd használd a Make Way-t, hogy sebzést osztogass, miközben a csapattársaid támogatnak.

A Crystalline Curiass és a már fentebb említett Salvation tárgyak segíthetnek abban, hogy Greystone még tovább maradhasson a harcban, és növelhetik a csapatod esélyeit a győzelemre.

Újabb Régebbi