A FromSoftware frissítette a Shadow Realm Blessings-eket az Elden Ring: Shadow of the Erdtree kiegészítőben, reagálva a játékosok nehézséggel kapcsolatos visszajelzéseire

A FromSoftware legfrissebb frissítése, amely az Elden Ring: Shadow of the Erdtree kiegészítőjére vonatkozik, jelentős erősítést hajtott végre a Shadow Realm Blessings-eken, válaszul a játékosok nehézségi szinttel kapcsolatos panaszaira.

A fejlesztők arra buzdítanak minden kalandort, hogy merészkedjenek el a titokzatos Scadutree Fragments-ek után kutatva (éppen tegnap írtuk meg ezt a hírt), melyek kulcsfontosságúak lehetnek a túléléshez és a győzelemhez.

A múlt héten debütált DLC óta több játékos is hangot adott a nehézségi szintekkel kapcsolatos aggodalmának, néhányan pedig különösen kihívónak találták a Shadow of the Erdtree-t. A DLC, bár tartalmaz néhány különösen nehéz főellenséget az alapjátékhoz képest, egy új szintezési rendszert is bevezet, hogy minden játékos számára egyenlő esélyeket biztosítson.

A játékosok mostantól vadászhatnak az újonnan bevezetett Scadutree Fragments-ekre, melyek segítségével növelhetik Shadow Realm Blessings-eiket, ezzel erősítve karaktereiket. Emellett a Revered Spirit Ash Blessings-ek is megjelentek, amelyek fokozzák a megidézett szellemek és a játékosok szellemi lovainak képességeit.

A fejlesztők egy frissítést is kiadtak, amely megnöveli a Scadutree Blessings támadóerejét és sebzéselnyelő képességét az áldásfokozatok maximális mennyiségének első felében, míg a második felében a növekedés mostantól fokozatosabb lesz.

Továbbá, az áldásfokozatok végső szintjén nyújtott támadóerő és sebzéselnyelés is enyhe emelkedést kapott. 

A FromSoftware továbbá egy útmutatót is közzétett azok számára, akik a nehézségi szintekkel küzdenek. Egy friss Steam bejegyzésben a stúdió gyakorlatilag arra kér minden játékost, hogy kutassák fel a Scadutree Fragments-eket és a Revered Spirit Ashes-eket, hogy megerősítsék harci stratégiáikat és építéseiket.

Aki továbbra is problémákkal küzd a DLC kapcsán, annak érdemes felkutatni a steam vagy reddit fórumot.

Újabb Régebbi