Jobb lesz a kincsgoblinok zsákmányának minősége a Diablo 4-ben

A Blizzard legújabb bejelentése szerint a Diablo 4 ötödik szezonjában jelentős változásokra számíthatnak a játékosok a kincsgoblinok zsákmányának minőségét illetően. A frissítés értelmében a kincsgoblinok mostantól 1-3 Legendás és 2-6 Ritka tárgyat fognak ejteni, amint a szezon hivatalosan is megkezdődik. A játékosok világfokozatától függően az aranyesések is különféle bónuszokban részesülnek, továbbá nő az esély a plusz zsákmány megszerzésére.

A kincsgoblinok, ezek a furfangos kis lények, egy hatalmas zsákmánytáskával a hátukon, az első veszélyjelzésre menekülő útvonalat választják, magukkal ragadva a játékosok által vágyott kincseket. Gyors reflexekre és éles stratégiára van szükség ahhoz, hogy a Diablo 4 játékosai sikeresen elejtsék őket, és megszerezzék a különféle tárgyakat. A Sanctuary rejtelmes zugaiban megbújó kincsgoblinok a pincékben, barlangokban és az ellenséges területeken bukkannak fel, bár nem mindig könnyű őket fellelni.

A Blizzard által közzétett információk szerint a kincsgoblinok zsákmányának minősége a következő szezonban jelentősen javul. A Legendás tárgyak számának növekedésével arányosan csökken a Ritka tárgyaké, és ez fordítva is igaz. Az Elixírek, amelyek ideiglenes erősítést nyújtanak a Diablo 4 játékosainak, szintén a kincsgoblinok által ejtett tárgyak közé tartoznak majd, és a közelgő szezonban 1-2 darabot fognak dobni. Továbbá, az ötödik szezon kezdetétől a kincsgoblinok közönséges ércet, gyógynövényeket, bőrt és drágakődarabokat is adnak majd a játékosoknak.

A kincsgoblinok aranyesése is változásokon megy keresztül, amelyek a játékosok világfokozatától függően lesznek méretezve. Egy első szintű játékos a világfokozat 1-en 40 000 aranyat fog kapni, míg egy századik szintű játékos a világfokozat 4-en már 150 000 aranyat zsebelhet be. A harmadik és negyedik világfokozatokon a kincsgoblinok Feledett Lelkeket fognak ejteni, és az esélyük, hogy 1-2 Szétszórt Prímet dobnak, 10%-ról 30%-ra növekszik a világfokozatok szerint.

A negyedik szezon hírnevet szerzett a Diablo 4 átfogó átalakításával, és az ötödik szezon további izgalmas változásokat ígér. Az új funkciók között szerepel az Infernális Hordák, egy roguelite játékmód, ahol a játékosok ellenséghullámokkal néznek szembe. Az ötödik szezonban új Egyedi tárgyak is megjelennek, kiegészítve az öt osztály mindegyikének specifikus felszerelését, valamint olyan Egyedi tárgyakat, amelyeket minden osztály használhat.

Újabb Régebbi