A FromSoftware egy érdekes térképet osztott meg az Elden Ring legújabb kiegészítője kapcsán, amelynek érdemes utána néznie minden "soulslikernek"

A FromSoftware, a népszerű videójáték-fejlesztő cég, szokatlan lépésre szánta el magát: térképet tett közzé a Shadow of the Erdtree játék Scadutree kiegészítőinek helyszíneiről a Steam közösségi platformon. A cég ezzel arra ösztönzi a játékosokat, hogy ne hagyják figyelmen kívül a játékban rejlő lehetőségeket, és használják ki a karakterük erősítésére szolgáló elemeket.

A Shadow of the Erdtree, az Elden Ring legújabb kiegészítője, jelentős nehézségi szint emelkedést hozott, ami a játékosok körében vegyes fogadtatásra talált. A Steamen a “Vegyes” értékeléseket követően a játék minősítése csak most került át a “Többnyire Pozitív” kategóriába. A játék végleges főellensége olyan kihívást jelent, hogy egy streamer élő terápiás ülésre kényszerült a Twitchen.

A FromSoftware most azonban az első játékrész élményére koncentrál, hangsúlyozva, hogy a DLC csak akkor tűnhet túlzottan nehéznek, ha a játékosok figyelmen kívül hagyják a Scadutree Darabok gyűjtésével járó ereje növelő mechanizmust. A játék saját skálázási rendszerével rendelkezik, ahol a Scadutree Darabok gyűjtése nélkülözhetetlen a támadó és védekező képességek fejlesztéséhez.

A FromSoftware egy frissítéssel próbálta enyhíteni a játékosok frusztrációját, amelyet a Blackgaol Lovag és a Divine Beast Dancing Lion elleni küzdelem okozott, de most már egyenesen arra kéri a közösséget, hogy használják ki a játékban rejlő lehetőségeket. A cég egy hírbejegyzésben részletes útmutatást adott a “Tippek: Hogyan erősítsd meg a karaktered a Shadow of the Erdtree-ben” címmel, kiemelve a fontos információkat és a játékban való előrehaladás kulcsfontosságú elemeit.

A FromSoftware által közzétett térkép és a hozzá tartozó világított képernyőképek segítségével a játékosok könnyebben megtalálhatják a Scadutree Darabokat és a Tiszteletreméltó Szellem Hamvakat. A cég ezzel a lépéssel reméli, hogy a játékosok jobban kihasználják a Shadow of the Erdtree által kínált lehetőségeket, és így teljesebb élményben lehet részük a játék során.

A FromSoftware lépése egyértelmű jelzés arra, hogy a cég elkötelezett amellett, hogy a játékosok a lehető legtöbbet hozzák ki a Shadow of the Erdtree-ből. Ha eddig küzdöttél a játékkal, érdemes lehet egy próbát tenni a kincskereső vadászattal, és megtapasztalni, milyen változást hozhat ez a játékélményedben.

Újabb Régebbi